opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller med Perlesukker

Boller med Perlesukker

Boller med Perlesukker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(255)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boller med Perlesukker
32.090
Visninger
326
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 26.09.2013 Boller med Perlesukker var dagens opskrift den 26.09.2013



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g Mel. 150 g Smør. 75 g Gær. 2 1/2 dl. Mælk. i tsk. Sukker. 1 tsk. Salt. 1 tsk. Kardemomme. Man kan putte lidt rosiner i dejen.Perlesukker til pynt..Æg til pensling.


SÅDAN GØR DU
Smelt smør i en gryde,hæld mælk ved og opløs gæren når det er håndvarmt. Hæld det op til melet og de øvrige.Lad dejen hæve 30 min. Form denm til boller. De efterhæver i 30 min. Pensl med sammenpisket æg og drys perlesukker. De bages i ovnen ved 200 grader i 12-15 min.
SERVERING
Til fødselsdag
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Carl
29.11.2012, 01:42
hej jeanette et lille tip :) som ex Bager vil jeg fortælle dig ,at det er en døds synd at blande gær og fedtstof sammen, jaaaaaaa jeg ved, det siger alle opskrifter,men derfor bliver det ikke mere rigtig,kom dit fedtstof i melet og bland, herefter kom din væske blanding i og ælt,du kan ikke ælte formeget heller ik hvis du bruger maskine og du vil se din gærdej hæve helt vildt med den mængde gær ,der er i opskriften,en (Prof Bager bruger 5g pr. franskbrød en husmor 25-50g :) ) og prøv at holde din gærdej på en temp. på 27 grader, her arbejder gær bedst :formel ( 2x dej temp. - mel temp. = væske temp ) eks 2 x 27 = 54 - 12 = 42 med den fremgange metode vil du kunne redusere gær mængden,så bagværket ikke kommer til at smage af gær kun et lille tip til baghoved
 
Denne gode opskrift på Boller med Perlesukker med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller med Perlesukker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     kokostoppe med marcipan og chokolade     Verdens nemmeste frugt tærte     Suppekuren     Indbagte rejer     Norske boller     Brunsviger kagemand nordjysk     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Sølvkage, gammeldags     Kanelsnegle kagemand     Formbrød med bageenzym      Mormors Stegte sild i eddike     Havkat i fad med grønsager og bacon     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mexicansk kyllingelasagne     Flødebolleis med makroner og syltetøj     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]