opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Linsepakker på grønsagsbund

Linsepakker på grønsagsbund

Linsepakker på grønsagsbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(27)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.547
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marinade:
2 spsk. Honning
saften af 1 lime
1 spsk. Olie
2 spsk. Friske mynteblade, hakket

1 fennikel i både
2 stængler blegselleri, skiver
2 gulerødder, fine stave
250 g jordskokker
250 g grønne linser
4-6 store blade savojkål.
200 g flødeost
salt, peber, stødt ingefær, evt. mere krydderi
100 g ristede hasselnøddeflager


SÅDAN GØR DU
Kog linserne i letsaltet vand i ca. 20 minutter, til de er lige knapt møre.
Damp jordskokkerne i letsaltet vand ca. 15-20 minutter til de er lige knapt møre.
Rør marinaden sammen, og vend den over de snittede grøntsager, hæld dem op i et ildfast fad.
Rør flødeost med krydderier og nødder og smages til. Blandes med linser og jordskokker.
Damp savojkål bladene let, så de bliver smidige.
Pak linsefyldet ind i savojkål bladene, og læg dem med samlingen nedad ovenpå grøntsagerne i det ildfaste fad.
Sæt det i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Linsepakker på grønsagsbund fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Linsepakker på grønsagsbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst II     ørred i folie     irsk stuvning med svinekød     Grillet jomfruhummerhaler     Bananlikør     Sprængt saftig flæskesteg     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     Blommelikør     Rutebiler     Marmorkage uden æg     Grillet lammekølle     Muffins med kokos, chokolade og nødder     KALKUN STEGT SOM VILDT     rødbede/peberrodssalat     Rombudding     Hectors Cashew Kylling     Arme Riddere     Abrikossovs til desserter     Nakkekoteletter med bacon.     Anderledes hakkebøf     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]