opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hurtige naan-brød

Hurtige naan-brød

Hurtige naan-brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.512
Visninger
489
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
ca 1.5 kg hvedemel
250g sigtemel
1 pakke gær
vand
1/4 dl majsolie
1 dl yoghurt
salt (1/2 -1 tsk) øger melets bageevne
1 sammen pisket æg
sesamfrø
nigellafrø


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:
En af mine gode veninder sagde engang at hvis man skal bage er det bedst at gøre det uden en opskrift da der oftes er for meget gær i forhold til melet. Derfor er mængderne ikke helt så præcise som i de andre opskrifter jeg har skrevet.
Tag en passende mængde lunken vand og opløs gæen heri. Tilsæt yoghurten og olien. Bland de tørre ingredienserog tilsæt dem til væskeblandingen. Hvis der er for lidt vand så tilsæt så meget at man får en blød dej og lad den hæve tildækket et lunt sted.
Når dejen har fået lo at hæve 2-3 timer tages den frem og deles i to dele. Dejklumperne rulles ud en efter en til den størrelse din bradepande har. Dne lægges i bradepanden og pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø eller nigellafrø og sættes i midten af en forvarmet ovn. Når brødet er blevet gyldent brunt på overfladen tjekkes lige om bunden er bagt ved at løfte brødet op. Hvis det ser fint ud tages det ud og pensles med smeltet smør og skæres i passende firkanter. Den anden portion dej behandles på samme måde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

muniza
21.09.2008, 21:28
Hej Momsemor. Det er vist helt rigtigt at jeg har glemt at skrive ovntemperatur på, men jeg plejer at lave dem ved 220 grader i en varm ovn. Mht sukker så tror jeg at det er en smagssag, men jeg har i hvert fald ikke lært at der skal sukker i. I Pakistan pensler de fleste smør på efter at brødene har været i ovnen, men hvis du synes det smager bedst på den anden måde er det jo også fint. I virkeligheden skal man nok tilpasse dem til sine egen smagsløg og de kan variere afhængig af hvilken del af det pakistans/indiske køkken man er til. Tak for kommentaren mht temperaturen ;)

Momsemor
26.05.2008, 15:58
Der mangler lige en ovntemperatur, og så skal der noget sukker i brødene, for at de smager som de rigtige. Desuden skal de pensles med de smeltede smør INDEN de går i ovnen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hurtige naan-brød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hurtige naan-brød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hurtige naan-brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Kogning af majs     Den bedste Kylling i Karry!     Porrer i fad med oksekød     Helstegt Oksestriploin     Æbleflæsk     Røræg i ovn     Tunmousse      Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]