opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hurtige naan-brød

Hurtige naan-brød

Hurtige naan-brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.894
Visninger
499
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
ca 1.5 kg hvedemel
250g sigtemel
1 pakke gær
vand
1/4 dl majsolie
1 dl yoghurt
salt (1/2 -1 tsk) øger melets bageevne
1 sammen pisket æg
sesamfrø
nigellafrø


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:
En af mine gode veninder sagde engang at hvis man skal bage er det bedst at gøre det uden en opskrift da der oftes er for meget gær i forhold til melet. Derfor er mængderne ikke helt så præcise som i de andre opskrifter jeg har skrevet.
Tag en passende mængde lunken vand og opløs gæen heri. Tilsæt yoghurten og olien. Bland de tørre ingredienserog tilsæt dem til væskeblandingen. Hvis der er for lidt vand så tilsæt så meget at man får en blød dej og lad den hæve tildækket et lunt sted.
Når dejen har fået lo at hæve 2-3 timer tages den frem og deles i to dele. Dejklumperne rulles ud en efter en til den størrelse din bradepande har. Dne lægges i bradepanden og pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø eller nigellafrø og sættes i midten af en forvarmet ovn. Når brødet er blevet gyldent brunt på overfladen tjekkes lige om bunden er bagt ved at løfte brødet op. Hvis det ser fint ud tages det ud og pensles med smeltet smør og skæres i passende firkanter. Den anden portion dej behandles på samme måde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

muniza
21.09.2008, 21:28
Hej Momsemor. Det er vist helt rigtigt at jeg har glemt at skrive ovntemperatur på, men jeg plejer at lave dem ved 220 grader i en varm ovn. Mht sukker så tror jeg at det er en smagssag, men jeg har i hvert fald ikke lært at der skal sukker i. I Pakistan pensler de fleste smør på efter at brødene har været i ovnen, men hvis du synes det smager bedst på den anden måde er det jo også fint. I virkeligheden skal man nok tilpasse dem til sine egen smagsløg og de kan variere afhængig af hvilken del af det pakistans/indiske køkken man er til. Tak for kommentaren mht temperaturen ;)

Momsemor
26.05.2008, 15:58
Der mangler lige en ovntemperatur, og så skal der noget sukker i brødene, for at de smager som de rigtige. Desuden skal de pensles med de smeltede smør INDEN de går i ovnen.
 
Denne gode opskrift på Hurtige naan-brød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hurtige naan-brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Andebryst i ovn til mange     Fersken suppe (den er genial)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Frisk pasta med laks og flødesovs     Rejesalat     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gode Råd - lette og luftige     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Gulerodskage (Rå)     Pasta Cabonara uden æg     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]