opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lammerullepølse

Lammerullepølse

Lammerullepølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(242)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lammerullepølse
32.010
Visninger
1.227
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 stort lammeslag 3/4-1 kg.
3 tsk. salt
1 tsk. peber
½ tsk. sukker
ca. 2 bundter persille
1 lille kvist tørt/frisk rosmarin
2-3 fed knust hvidløg
3 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Start med at ordne lammeslaget ved at fjerne hinder og overflødigt fedt.
Bland salt, peber og sukker godt og gnid hele kødstykket godt ind. Lad det ligge koldt 6-8 timer. Skyl persille meget omhyggeligt i mange hold koldt vand og hak den groft.
Bland den med fint hakkede rosmarin og knust hvidløg og fordel blandingen over hele indersiden af slaget. Udblød husblasen let i koldt vand, læg bladene oven på krydderierne og ved siden af hinanden.

Rul kødet til en pølse og sy den godt sammen med en tynd bomuldstråd.
Bagefter snøres pølsen med bomuldstråd, for at den kan holde faconen.
Læg så den snørede pølse i en gryde, der passer i størrelsen. Hæld vand på så det lige dækker og tilsæt salt.

Kog pølsen sagte under tæt låg i ca. 1½ time. Tag rullepølsen op på et fladt aflangt fad og læg let pres over f.eks. et spækbræt med en tung ting ovenpå. Sådan skal rullepølsen ligge til den er helt kold. Opbevares derefter i køleskabet eller fryser.
SERVERING
?
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Andreas og klaus
25.03.2008, 10:03
Denne saftige LammRullePølse er en klasse for sig - Et sikkert hit ved hvert påskebord. Lam er jesus og Æget er livets begyndelse. peace out!
 
Denne gode opskrift på Lammerullepølse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lammerullepølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Champignon-broccolitærte med skinke     Fine boller     drømmekage i bradepande     Færøsk æblekage     Pasta ala Mama     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet citronolie     Tærte med citroncreme og marengs     Fersken suppe (den er genial)     Gullasch med kartoffelmos     Laksetærte     Saftigt kyllingebryst med blomkålsris     Pastafad med røget medister     Grillspyd     Rejeroulade med spinat.     Engelsk Rabarberkage.     Moussaka med kartofler     Rødvinssauce     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]