opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lammerullepølse

Lammerullepølse

Lammerullepølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(242)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lammerullepølse
31.400
Visninger
1.221
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stort lammeslag 3/4-1 kg.
3 tsk. salt
1 tsk. peber
½ tsk. sukker
ca. 2 bundter persille
1 lille kvist tørt/frisk rosmarin
2-3 fed knust hvidløg
3 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Start med at ordne lammeslaget ved at fjerne hinder og overflødigt fedt.
Bland salt, peber og sukker godt og gnid hele kødstykket godt ind. Lad det ligge koldt 6-8 timer. Skyl persille meget omhyggeligt i mange hold koldt vand og hak den groft.
Bland den med fint hakkede rosmarin og knust hvidløg og fordel blandingen over hele indersiden af slaget. Udblød husblasen let i koldt vand, læg bladene oven på krydderierne og ved siden af hinanden.

Rul kødet til en pølse og sy den godt sammen med en tynd bomuldstråd.
Bagefter snøres pølsen med bomuldstråd, for at den kan holde faconen.
Læg så den snørede pølse i en gryde, der passer i størrelsen. Hæld vand på så det lige dækker og tilsæt salt.

Kog pølsen sagte under tæt låg i ca. 1½ time. Tag rullepølsen op på et fladt aflangt fad og læg let pres over f.eks. et spækbræt med en tung ting ovenpå. Sådan skal rullepølsen ligge til den er helt kold. Opbevares derefter i køleskabet eller fryser.
SERVERING
?
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Andreas og klaus
25.03.2008, 10:03
Denne saftige LammRullePølse er en klasse for sig - Et sikkert hit ved hvert påskebord. Lam er jesus og Æget er livets begyndelse. peace out!
 
Denne gode opskrift på Lammerullepølse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lammerullepølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntelikør     Blommetrifli     Grov go'e boller     Kogning af majs     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Kanelsnegle kagemand     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Mandel-macipan småkager     Fløde/tomatsauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Solsikke/nøddekager     Gammeldags Agurksalat     Rødvinssauce     Pizza bagt på bagesten     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]