opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Glaseret Kalkunbryst.

Glaseret Kalkunbryst.

Glaseret Kalkunbryst.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(146)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.371
Visninger
657
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kalkunbryst på 800-1000 g.
50 g. hasselnødder i flager
2 dl. hvidvin
4 dl bouillon (hønse)
½-1 dl. abrikosmarmelade
1-2 spsk. rasp
ca.2 dl fløde
lidt maizena til jævning (udrøres i koldt vand.
salt og peber
lidt fedtstof.


SÅDAN GØR DU
Kalkunbrystet gnides med lidt salt og brunes på alle sider på en pande. Tages op og lægges i en lille braddepande.
Hasselnøddeflagerna svitses let på panden, der tilsættes hvidvin og bouillon og det varmes op og hældes over kalkunbrystet. Steges i ovn på 160 grader i 30 min.
Abrikosmarmelade og rasp røres sammen og smøres på kalkunbrystet som steger videre i ca. 10 min. Brug stegetermometer, som skal vise 65 grader.
Skyen hældes fra og jævnes med maizena. Fløde tilsættes og det koges igennem.
Smages til med salt og peber.
SERVERING
Kalkunbrystet skæres i tynde skiver. Serveres med sovsen og kogte kartofler.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Le Cool
08.03.2007, 08:28
Den er ski god
 
Denne gode opskrift på Glaseret Kalkunbryst. fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Glaseret Kalkunbryst., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillet jomfruhummerhaler     Grillspyd     Hjemmelavet LCHF bounty (uden sukker)     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Raclette med det hele     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet     Langtidsstegt oksemørbrad     Omelet m. skinke og ost     Færøsk æblekage     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Abehjerne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]