opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags oksesteg med brun sovs.

Gammeldags oksesteg med brun sovs.

Gammeldags oksesteg med brun sovs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(927)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gammeldags oksesteg med brun sovs.
562.739
Visninger
13.984
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.01.2015 Gammeldags oksesteg med brun sovs. var dagens opskrift den 18.01.2015



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ca. 1 kg. oksekød af tykkam eller bov uden ben.
lidt fedtstof til bruning.
salt og peber
2 løg i halve eller kvarte.
2-3 gulerødder i mindre stykker.
evt. et stykke selleri i store tern.
1-2 fed hakket hvidløg.
en god kvist timian eller persille.
½-3/4 l. vand.
Meljævning.
kulør.


SÅDAN GØR DU
Stegen brunes rigtig godt på alle sider også på enderne. Krydres med salt og peber.
Grøntsagerne og hvidløget tilsættes og brunes med et par min.
Vandet tilsættes og stegen småsnurrer til den er mør ca. 2 timer. Stegen vendes efter den halve stegetid.
Når stegen er mør tages den op og hviler mens sovsen laves.
Man kan enten si skyen og jævne den med meljævning, smage den til og farve den med lidt kulør.
Eller man kan blende skyen med grøntsagerne, smage til og så skal sovsen kun jævnes ganske lidt, da grøntsagerne vil jævne lidt.
Stegen skæres i ikke for tynde skiver.
SERVERING
Serveres med hvide kartofler og gele. Man kan også servere glaserede løg og Waldorfsalat til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jan
04.03.2016, 11:38
Jeg vil sige hvis man har 1-6 på ens komfur så vil jeg sige 3

michael spennare
28.05.2011, 16:14
hvor meget varme ?? 2 -3 eller 4 ??

Stefan
02.02.2009, 17:02
Det er bare scoremiddagen ;D!

Trisa
22.11.2008, 09:38
Sådan!!! Det er en opskrift der rykker.

Johnny Dahl
10.10.2008, 17:13
Smager mægtigt og nemt at lave

Bjarne
15.09.2008, 15:55
Retten passer fint til årstiden, og så er den nem at lave. Velbekomme.

Michael
23.11.2007, 15:38
Den er nem og lækker, en sjat rødvin skader ikke ;o9

Helle
03.11.2007, 17:04
Den hjalp også mig gennem den første gang.. Og med hjælp fra søsteren... ;) Den er nem og lige til at gå til.. Bliv ved med at komme med de gode opskrifter.. :D

Helle
03.11.2007, 17:04
Den hjalp også mig gennem den første gang.. Og med hjælp fra søsteren... ;) Den er nem og lige til at gå til.. Bliv ved med at komme med de gode opskrifter.. :D

Jeannette Kirkegaard
27.05.2006, 16:59
hjalp mig igennem første gang.... hehe
 
Denne gode opskrift på Gammeldags oksesteg med brun sovs. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags oksesteg med brun sovs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Porrer i fad med oksekød     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Banan/nødde/chokolade kage     Salat med grillet majs og chorizo      Kød bagt i saltdej direkte på gløderne     Mormors brune lagkage     Den bedste spaghetti bolognese!     Helstegt Oksestriploin     Rebildsalat     Koteletter i fad     Ovn-toast     Karbonader i fløde/porre sauce     Kyllingesalat     Indianergryde     Varm Kartoffelsalat     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Haresteg     Kinesisk kylling i karry     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]