opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Estragonsovs

Estragonsovs

Estragonsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(332)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
47.754
Visninger
835
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 løg (chalotteløg) grovhakkede
ca. 4 spsk hakket frisk estragon (fransk)
en lille klat smør
2 dl. bouillon
1 dl. hvidvin
1½ dl. fløde (evt. madlavningsfløde)
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Løg og det meste af estragonen snurrer i smørret i et par minutter. Tilsæt bouillon og hvidvin og lad sovsen koge ind ved god varme uden låg i ca. 10 min. Tilsæt fløden og lad sovsen koge yderligere 5 min. Kom resten af estragonen i og smag til med salt og peber.
SERVERING
Kan serveres til både fisk, kød og fjerkræ. Kan evt. smages yderligere til med lidt sennep.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Estragonsovs fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Estragonsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Husk at bruge de lækre kvæder
Kvæde er en pære / æble lignende frugt som vokser på kvædetræet
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Færøsk æblekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Suppekuren     Nemme pølsehorn     Kanelsnegle kagemand     Abehjerne     Yankee kage (den oprindelige)     Blommetrifli     Fondue     Kvædemarmelade     Bedstemor Ands æbletærte II     Trylledej (ikke spiseligt)     Kogning af majs     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]