opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i Chianti

Kylling i Chianti

Kylling i Chianti
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.018
Visninger
183
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 gr. smør
1 dl. jomfruolivenolie
2 store kyllinger á 2 kg.
4-5 fed hvidløg
1 mellemstort finthk. løg
1 kvist frisk rosmarin
1 kvist frisk timian
salt og peber
hvedemel
1 fl. Chianti (rødvin)
3 tsk. konc. tomatpuré


SÅDAN GØR DU
Skindet fjernes fra kyllingerne og parteres i 5 dele. 2 gange bryst, over- og underlår og vinge.

Løg, hvidløg (knust), rosmarin og timian steges let i olie og smør med salt og peber.

Læg kyllingenestykkerne ved og steg dem ved høj varme til der er mørkt gyldne på alle sider.

Hæld vinen ved lidt efter lidt.

Tilsæt tomatpuréen.

Skru ned for varmen og steg kyllingerne til de er møre.

Tag kyllingestykkerne op. Jævn saucen med en smule mel og lad den simre et par min.

Si saucen og varm kyllingestykkerne igennem i saucen.

SERVERING
Kan serveres med pasta, ris eller kartoffelmos.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling i Chianti fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i Chianti, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Hannes vafler.     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tyrkisk suppe     Den bedste Kylling i Karry!     Raclette med det hele     Mornay sauce     Omelet m. skinke og ost     Suppekuren     Mormors citronfromage     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppe - Som min mor lavede den.     Blødende chokoladekage     søndagskringle     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]