opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i Chianti

Kylling i Chianti

Kylling i Chianti
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.265
Visninger
189
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
50 gr. smør
1 dl. jomfruolivenolie
2 store kyllinger á 2 kg.
4-5 fed hvidløg
1 mellemstort finthk. løg
1 kvist frisk rosmarin
1 kvist frisk timian
salt og peber
hvedemel
1 fl. Chianti (rødvin)
3 tsk. konc. tomatpuré


SÅDAN GØR DU
Skindet fjernes fra kyllingerne og parteres i 5 dele. 2 gange bryst, over- og underlår og vinge.

Løg, hvidløg (knust), rosmarin og timian steges let i olie og smør med salt og peber.

Læg kyllingenestykkerne ved og steg dem ved høj varme til der er mørkt gyldne på alle sider.

Hæld vinen ved lidt efter lidt.

Tilsæt tomatpuréen.

Skru ned for varmen og steg kyllingerne til de er møre.

Tag kyllingestykkerne op. Jævn saucen med en smule mel og lad den simre et par min.

Si saucen og varm kyllingestykkerne igennem i saucen.

SERVERING
Kan serveres med pasta, ris eller kartoffelmos.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling i Chianti fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i Chianti, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Yoghurtboller     Raclette med det hele     Indbagt mørbrad     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet jomfruhummerhaler     Fersken suppe (den er genial)     Bedstemor Ands æbletærte II     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grillet vildt dyrekølle     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Indisk Kyllingeret     Helstegt Oksestriploin     Fondue     Grillet krondyrfilet     Svampet kanelkage     Pasteuriseret æblemost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]