opskrifter
Søg i 12.549 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i Chianti

Kylling i Chianti

Kylling i Chianti
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.599
Visninger
166
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 gr. smør
1 dl. jomfruolivenolie
2 store kyllinger á 2 kg.
4-5 fed hvidløg
1 mellemstort finthk. løg
1 kvist frisk rosmarin
1 kvist frisk timian
salt og peber
hvedemel
1 fl. Chianti (rødvin)
3 tsk. konc. tomatpuré


SÅDAN GØR DU
Skindet fjernes fra kyllingerne og parteres i 5 dele. 2 gange bryst, over- og underlår og vinge.

Løg, hvidløg (knust), rosmarin og timian steges let i olie og smør med salt og peber.

Læg kyllingenestykkerne ved og steg dem ved høj varme til der er mørkt gyldne på alle sider.

Hæld vinen ved lidt efter lidt.

Tilsæt tomatpuréen.

Skru ned for varmen og steg kyllingerne til de er møre.

Tag kyllingestykkerne op. Jævn saucen med en smule mel og lad den simre et par min.

Si saucen og varm kyllingestykkerne igennem i saucen.

SERVERING
Kan serveres med pasta, ris eller kartoffelmos.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kylling i Chianti opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kylling i Chianti fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i Chianti, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Pastasalat med creme-fraiche/balsamico dressing     Grillspyd     Marinade til kyllingfilet     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     hvidløgs marinade     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Verdens bedst grillede oksemørbrad     gammel Estrup gryde     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grønne asparges med bacon     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]