opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Engelsk Bøf

Engelsk Bøf

Engelsk Bøf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(238)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.505
Visninger
275
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
¾ - 1 kg skært oksekød (filet eller velhængt inderlår)

salt og peber

smør/margarine til stegning

2 – 3 løg

1 dl. bouillon eller vand

½ dl. fløde




SÅDAN GØR DU
Kødet skæres i 4 skiver, der mindst skal være ca. 2½ cm tykke. Skiverne afpudses, bankes ganske let med hånden og gnides med salt og peber. Panden varmes op, bøfferne lægges på den tørre pande og brunes på begge sider. Panden må rystes lidt frem og tilbage, for at kødet ikke skal hænge i. Derpå tilsættes smørret/margarinen, og bøfferne steges ved god varme ca. 3 min. på hver side, lidt mere eller mindre, efter hvor røde man ønsker dem. Tages af og holdes varme. De pillede løg snittes i tynde ringe og ristes i stegesmørret – evt. må der tilsættes lidt mere smør. Løgene bliver sprøde, hvis de drysses med lidt salt. Når løgene er færdige, fjernes halvdelen af dem fra panden, bouillonen og fløden hældes over resten af løgene, og under omrøring koges panden af med den tilsatte væde.
SERVERING
Ved anretningen lægges bøfferne på et varmt fad, sovsen med de bløde løg hældes over dem og de sprøde løg fordeles på hver enkelt bøf. Serveres med små, faste kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Bianca
13.11.2008, 15:08
Frederik, det tvivler jeg på den gør!! Hvad er dog det for noget at sige?? Tsk tsk.. Almindelig høflighed og respekt skader aldrig! Håber du finder ud at det en dag!!
 
Denne gode opskrift på Engelsk Bøf fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Engelsk Bøf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mexicansk kyllingelasagne     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hvid brownie med valnødder og marcipan     TBN WOK     Mørbrad á l órange     Mornay sauce     Den bedste ungarske gullasch     Fondue     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Bacon/perleløg/ærter tilbehør     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme flûtes     Røræg i ovn     Havregrynskugler med fløde og romessens     Spicy vegetar kebab med hvidløgsdressing      lagkage med nutella og banan     Burger så englene synger     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]