opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Culottesteg

Culottesteg

Culottesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(443)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Culottesteg
200.758
Visninger
2.812
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 17.07.2016 Culottesteg var dagens opskrift den 17.07.2016

DU SKAL BRUGE
1000-1600 gr. culottesteg eller Cuvettesteg
3-4 fed hvidløg
lidt Groft salt
lidt alm. peber


SÅDAN GØR DU
tænd ovnen på 185 grader.

(tilberedning)

snit nogle snit i det fedt der er på stegen ca. med 2 cm. mellemrum både på den ene led og den anden. sørg for at kniven er skarp og undgå at skære i ned i selve kødet.

efterfølgene gnider du salt og peber ned i de revner du har skåret

så tager du dine fed hvidløg og skære dem over i ca. 3 stykker og fordeler dem rundt omkring på stegen i de revner du har skåret. ( hvis du ikke er glad for hvidløg så brug kun 2 fed )

lig så stegen i et fad. og tilsæt ca. 1 cm. vand i bunden

sæt så stegen i ovnen i ca. 45 min. hvis den skal være rosenrød og 55 min hvis den skal være gennemstegt. det kan være en god idee og tage væsken fra stegen og hælde over et par gange under stegning.. men det er ikke nødvendigt

når tiden er gået tager du stegen ud af ovnen og pakker den ind i noget staniol og lad den så stå og hvile i ca. 15 min.

det er en god idee at bruge den væske der er tilovers til sovs da væsken forstærker smagen

efter et kvarter er stegen færdig.
SERVERING
Stegen kan serveres til mange ting.. men nogle gode ting kunne være flødekartofler , fluets og salat eller Alm. kartofler, sovs , fluets og salat og mange mange andre gode ting.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Emmalie
28.12.2009, 14:21
Stegen skæres fra den spidse ende, dermed skærer du på tværs af kødets "tråde". Når kødet skifter trådregning, vendes stegen 1/4 omgang, og der skæres igen på tværs af kødets "tråde". Skærer du langs kødets tråde, bliver skiverne uspiselige, så se, hvordan skiverne ser ud. Hilsen Emmalie

Anders
23.12.2008, 01:11
Hej alle. Hvis man ved hvordan sådan en steg skæres korrekt, må man meget gene skrive det her under kommentarer. For jeg skal holde nytår, og derfor stå for maden, og havde tænkt mig at bruge denne opskrift.

Peter Kønig
30.01.2008, 13:50
Kære Per. Hvis den bliver skåret på den forkerte led, er den uspiselig. Prøv at beskrive hvordan man ser hvilken vej den skal skæres. Med venlig hilsen Peter

Bruger billede
Per Toft
13.07.2007, 23:51
Jamen så håber jeg da du får glæde af opskriften for jeg er meget glad for den sådan her i hvertfald :D

Juddi
30.12.2006, 23:00
Jeg har endnu ikke prøvet opskriften, men den ligner den jeg selv havde for år tilbage. Kunne dog ikke huske den udenad. Og jeg tror det bliver en dejlig steg. Venlig hilsen Juddi
 
Denne gode opskrift på Culottesteg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Culottesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Nu er der ikke længe til juleaften, brug weekenden på at bage lidt lækre sprøde småkagerne til den hyggelige juleaften
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Vanilliekranse     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Ovnstegt røget medister     Mandarin kage     Stegt flæsk m. persillesovs     Spaghetti med kødsovs     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Fars i fad med hvidkål     Syltede valnødder     Hjemmelavet fyldt chokolade     Mars Marengskage     Raclette med det hele     Sukkerfri Fedtebrød     Tunmousse med bladselleri     Pastaret i fad     Rejecocktail     Gode Råd - lette og luftige     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]