opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Culottesteg

Culottesteg

Culottesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(448)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Culottesteg
202.224
Visninger
2.820
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 17.07.2016 Culottesteg var dagens opskrift den 17.07.2016



DU SKAL BRUGE
1000-1600 gr. culottesteg eller Cuvettesteg
3-4 fed hvidløg
lidt Groft salt
lidt alm. peber


SÅDAN GØR DU
tænd ovnen på 185 grader.

(tilberedning)

snit nogle snit i det fedt der er på stegen ca. med 2 cm. mellemrum både på den ene led og den anden. sørg for at kniven er skarp og undgå at skære i ned i selve kødet.

efterfølgene gnider du salt og peber ned i de revner du har skåret

så tager du dine fed hvidløg og skære dem over i ca. 3 stykker og fordeler dem rundt omkring på stegen i de revner du har skåret. ( hvis du ikke er glad for hvidløg så brug kun 2 fed )

lig så stegen i et fad. og tilsæt ca. 1 cm. vand i bunden

sæt så stegen i ovnen i ca. 45 min. hvis den skal være rosenrød og 55 min hvis den skal være gennemstegt. det kan være en god idee og tage væsken fra stegen og hælde over et par gange under stegning.. men det er ikke nødvendigt

når tiden er gået tager du stegen ud af ovnen og pakker den ind i noget staniol og lad den så stå og hvile i ca. 15 min.

det er en god idee at bruge den væske der er tilovers til sovs da væsken forstærker smagen

efter et kvarter er stegen færdig.
SERVERING
Stegen kan serveres til mange ting.. men nogle gode ting kunne være flødekartofler , fluets og salat eller Alm. kartofler, sovs , fluets og salat og mange mange andre gode ting.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Emmalie
28.12.2009, 14:21
Stegen skæres fra den spidse ende, dermed skærer du på tværs af kødets "tråde". Når kødet skifter trådregning, vendes stegen 1/4 omgang, og der skæres igen på tværs af kødets "tråde". Skærer du langs kødets tråde, bliver skiverne uspiselige, så se, hvordan skiverne ser ud. Hilsen Emmalie

Anders
23.12.2008, 01:11
Hej alle. Hvis man ved hvordan sådan en steg skæres korrekt, må man meget gene skrive det her under kommentarer. For jeg skal holde nytår, og derfor stå for maden, og havde tænkt mig at bruge denne opskrift.

Peter Kønig
30.01.2008, 13:50
Kære Per. Hvis den bliver skåret på den forkerte led, er den uspiselig. Prøv at beskrive hvordan man ser hvilken vej den skal skæres. Med venlig hilsen Peter

Bruger billede
Per Toft
13.07.2007, 23:51
Jamen så håber jeg da du får glæde af opskriften for jeg er meget glad for den sådan her i hvertfald :D

Juddi
30.12.2006, 23:00
Jeg har endnu ikke prøvet opskriften, men den ligner den jeg selv havde for år tilbage. Kunne dog ikke huske den udenad. Og jeg tror det bliver en dejlig steg. Venlig hilsen Juddi
 
Denne gode opskrift på Culottesteg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Culottesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brombærsyltetøj med rom     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Brød med brændenælde og tang     Pandepizza     Spinat-champignon gratin     Pølsegifler     Anderledes Kylling Parmesan     Franskbrød III     Franskbrød II     Skaldyrssalat     Broccolifrikadeller     tygstegsbøffer med tilbehør     toblerone is     Græsk rejetærte     Fersken suppe (den er genial)     Varm kartoffelsalat.     Olivensnegle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pasta Cabonara uden æg     Asparges og krabbe salat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]