opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Franskbrød på Surdej

Franskbrød på Surdej

Franskbrød på Surdej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.625
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 litter vand
50 gram gær
3 teske groft salt
1 teske sukker eller honning
3-4 spiske god olivenolie
1500 gram hvedemel


SÅDAN GØR DU
1.dag Sæt surdej over:
Bland 1 ltr. Vand ( 27 gr ) 50 gr. gær 3 tsk groft salt 1 tsk. sukker el. honning . 3 til 4 spsk. god olivenolie, og 200 gr. mel.Fremgangsmåde : opløs gæren i vandet og tilsæt salt og sukker el. honning , bland melet i, og lad blandingen stå lunt et døgns tid. Husk ! at lægge et viskestykke over.
Næste dag æltes ca. 1300 gr. mel.( hold lidt mel tilbage )ca. 100 - 150 gr. dejens konsistens skal være passende , dejen skal klæbe lidt til hænder og bord. Lad dejen stå et par timer tildækket med et vådt klæde.
Slå dejen ned, ælt den godt igennem , skær den i 3 dele med en halvsløv kniv og slå nu de 3 brød op.
Lad brødene stå 45 til 60 min. og efterhæve med et viskestykke over. Nu pensles brødene med æg eller mælk, frø kan nu kommes på :birkes sesam eller solsikke.
Sæt Brødene i ovnen , der forvarmet til180 - 200 gr. Varmluftovn 175 - 185 gr. i 35 - 40 minutter
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Katrine A.
16.08.2011, 14:54
måske verdens bedste brød :)
 
Denne gode opskrift på Franskbrød på Surdej fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Franskbrød på Surdej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Amerikansk ostebrød     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Fondue     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      Havkat i fad med grønsager og bacon     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     Brunch pølser,æg og bacon     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]