opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moussaka II

Moussaka II

Moussaka II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(314)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
71.091
Visninger
2.073
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
3/4 kg skrællede kartofler i tyndeskiver,
2 hakkede løg,
½ kg hakket oksekød,
2 spsk olie,
2 fed knust hvidløg,
2 spsk koncentreret tomatpuré,
1 ds flådede tomater,
1 dl bouillon,
2 tsk oregano,
1 spsk hakket frisk basilikum,
1/4 tsk kanel,
salt& peber
Ostesauce:
50 g smør,
5 spsk hvedemel,
½ l mælk,
75 g reven ost,
3 æg,
1 tsk salt,
hvid peber,
reven muskatnød


SÅDAN GØR DU
Kartoffelskiverne steges knap møre i olie, Og læg herefter halvdelen som bund i et smurt ovnfast fad.

Svits løg og kød til det er brunt og løst. Tilsær hvidløg, tomatpuré, flåded tomater, bouillon og krydderier. Lad nu saucen småkoge 30 min og smag til med salt og peber.

Ostesauce:
smelt smørret og rør melet i, tilsæt nu mælk lidt ad gangen og rør kraftigt imens suacen koger godt igennem. Lad den herefter afkøle lidt inden ost og æg piskes i. krydr tilsidst med salt, hvidpeber og muskatnød.

Fordel kødsaucen over kartoflerne og læg endnu et lag kartofler henover, tilsidst hældes ostesaucen over, og der drysses med lidt rasp og revet ost.

Bages 45 min. ved 200 grader
SERVERING
Serveres med salat og flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Moussaka II fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moussaka II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mexicansk kyllingelasagne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Tunmousse      Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kylling satay stegt i ovn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grønne asparges med bacon     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]