opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksemørbrad i Calvadossauce

Oksemørbrad i Calvadossauce

Oksemørbrad i Calvadossauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(211)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.676
Visninger
543
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Ingredienser: ca 600 g oksemørbrad
15 g smør eller margarine
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
1/2 dl Calvados
1/2 dl suppe

Sauce:
1 skalotteløg
150 g champignon
15 g smør eller margarine
1 dl suppe
1/2-1 dl piskefløde
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Mørbraden brunes godt i fedtstof på alle sider og tilsættes salt og peber. Gryden tages af varmen. Calvados tilsættes og antændes(husk at slukke for emhætten) Når flammerne er ved at dø ud, tilsættes suppen, og der lægges låg på gryden. m Mørbraden steger nu 15-20 min. og vendes, når halvdelen af tiden er gået. Sauce: Løg og champignon hakkes fint og svitses i en gryde i margarinen. Suppen tilsættes, og saucen småkoger under låg i 10 min. Når mørbraden er stegt, hældes den dannede sky i saucen sammen med piskefløden. Saucen smages til med salt og peber. Mørbraden trækker ca 15 min. i alufolie, inden den skæres for.

Tips: Mørbraden kan også flamberes i cognac. Oksefillet kan tilberedes på samme måde, men med ca. 30 min. stegetid.
SERVERING
Tilbehør: Kartofler, tomatsalat eller grøn salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
27.11.2010, 15:56
Hvad menes der med suppe? er det fond?
 
Denne gode opskrift på Oksemørbrad i Calvadossauce fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksemørbrad i Calvadossauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Fersken suppe (den er genial)     Kold melonsuppe     Svensk hamburgerryg     sønderjysk brunkål     drømmekage i bradepande     Røræg i ovn     Rundstykker og horn     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Kartoffelmos toppe     Fedtfattig kage med æbler     Mormors Stegte sild i eddike     Råmarineret laks med citron og avocado     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Deep pan pizza     Bagt feta     Majs Franskbrød     Torsk i karry     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ice cream sandwiches     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]