opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærkrans

Kirsebærkrans

Kirsebærkrans
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.907
Visninger
82
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Dej:
300 g mel (6 dl )
150 g kvark
6 spsk. mælk
75 g sukker ( ¾ dl )
6 spsk. olie
1 knsp. salt
½ pk. citronfromagepulver
15 g bagepulver
Fyld:
1 glas kirsebær(u. sten) 720g
30 g kartoffelmel (½ dl )
25 g sukker ( ¼ dl )
2 spsk. vanillesukker
Pynt:
2 poser mandelflager
1 æggeblomme
perlesukker
flødeskum



SÅDAN GØR DU
Hæld saften fra kirsebærrene over en gryde og giv den et opkog. Tilsæt kartoffelmel, som er rørt ud i lidt vand. Tilsæt 25 g sukker og vanillesukker. Lad blandingen koge op, tilsæt kirsebærrene og lad det afkøle.
Smør en springform og drys mandelflager i kanten.

Kvark, 75 g sukker, mælk, olie, salt og citronfromagepulver røres sammen. Halvdelen af melet røres i denne blanding, resten af melet blandes med bagepulver og røres ligeledes i dejen. Rul dejen ud til en aflang plade på ca.50 x 30 cm. Læg kirsebærmassen på dejen, lad 2 cm være fri i begge sider, rul sammen og skær 10 skiver, der skal være 5cm. tykke. Sæt skiverne i springformen, tryk dem let, pensl med æggeblomme og drys med perlesukker. Bag ved 175° i ca. 45min. Pas på kagen ikke bliver for mørk, læg evt. et stykke staniol over de sidste minutter af bagetiden. Server kirsebærkransen med koldt flødeskum.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kirsebærkrans fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærkrans, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     drømmekage i bradepande     Fersken suppe (den er genial)     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Rugkringler (Sprækkringler)     Mormors citronfromage     Lakrids (Sød, finsk)     Sukkerfri jordbærmarmelade     Masseret Grønkålssalat med Quinoa     Boller i selleri     Kødsovs med Spaghetti     GræskarkerneBoller     Rejemad     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Suppekuren     Æblemazarin:     Ægte indianer-røv     Kongens waldorfsalat     Hasselback-kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]