opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærkrans

Kirsebærkrans

Kirsebærkrans
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.849
Visninger
81
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej:
300 g mel (6 dl )
150 g kvark
6 spsk. mælk
75 g sukker ( ¾ dl )
6 spsk. olie
1 knsp. salt
½ pk. citronfromagepulver
15 g bagepulver
Fyld:
1 glas kirsebær(u. sten) 720g
30 g kartoffelmel (½ dl )
25 g sukker ( ¼ dl )
2 spsk. vanillesukker
Pynt:
2 poser mandelflager
1 æggeblomme
perlesukker
flødeskum



SÅDAN GØR DU
Hæld saften fra kirsebærrene over en gryde og giv den et opkog. Tilsæt kartoffelmel, som er rørt ud i lidt vand. Tilsæt 25 g sukker og vanillesukker. Lad blandingen koge op, tilsæt kirsebærrene og lad det afkøle.
Smør en springform og drys mandelflager i kanten.

Kvark, 75 g sukker, mælk, olie, salt og citronfromagepulver røres sammen. Halvdelen af melet røres i denne blanding, resten af melet blandes med bagepulver og røres ligeledes i dejen. Rul dejen ud til en aflang plade på ca.50 x 30 cm. Læg kirsebærmassen på dejen, lad 2 cm være fri i begge sider, rul sammen og skær 10 skiver, der skal være 5cm. tykke. Sæt skiverne i springformen, tryk dem let, pensl med æggeblomme og drys med perlesukker. Bag ved 175° i ca. 45min. Pas på kagen ikke bliver for mørk, læg evt. et stykke staniol over de sidste minutter af bagetiden. Server kirsebærkransen med koldt flødeskum.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kirsebærkrans fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærkrans, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gateau Marcel      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Ovnstegt røget medister     Indbagte rejer     Mandarin kage     Hjemmelavet nutella      Fars i fad med hvidkål     Stegt flæsk m. persillesovs     Spaghetti med kødsovs     Børnenes kokoskugler     Raclette med det hele     Mormors Stegte sild i eddike     Rosenkålssuppe     jordbærfromage     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Hummersuppe     Gode Råd - lette og luftige     Andebryst i ovn til mange     Farmors æbleskiver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]