Kager:
Smelt margarinen i vandet i en gryde og rør melet i . Rør grundigt over varmen , til dejen er blank og slipper gryden .Tilsæt salt og lad dejen køle let af - evt. i et koldt vandbad - idet der ofte røres i den . Tilsæt æggene et ad gangen , kom bagepulver i og rør dejen grundigt . Stil den koldt i en halv times tid og sæt ca. 50 små klatter på en plade med bagepapir . Bag kagerne ved 200 grader i et kvarters tid , til de er hævede og gyldne - luk endelig ikke ovnen op de første 10 min . Lad kagerne køle af på en rist .
Fyld:
Tilbered cremen efter anvisningen på pakningen - dog med halvt mælk og halvt fløde . Rør citronskallen i og stil cremen koldt . Kom den derpå i en sprøjtepose med en lang, tynd tylle og sprøjt den ind i kagerne . Stil kagerne koldt og pynt dem med glasur og/eller flormelis lige inden serveringen . De små profiterolles er herlige hapser evt. sammen med friske jordbær. Kagerne kan laves i forvejen og evt. fryses , men de bør ikke fyldes med creme , før de skal serveres.
Pynt med Kakaoglasur, flormelis eller smeltet chokolade