opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › profiteroles

profiteroles

profiteroles
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
profiteroles  Foto af : Maduniverset
8.181
Visninger
137
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kager:
100 g margarine
2 dl vand
125 g mel
et nip salt
3 store æg
1 knsp bagepulver
Fyld:
2 breve koldrørt kagecreme-pulver med vaniljesmag
5 dl mælk
5 dl fløde
lidt fintrevet skal af en usprøjtet citron .
Desuden : Kakaoglasur og /eller flormelis


SÅDAN GØR DU
Kager:
Smelt margarinen i vandet i en gryde og rør melet i . Rør grundigt over varmen , til dejen er blank og slipper gryden .Tilsæt salt og lad dejen køle let af - evt. i et koldt vandbad - idet der ofte røres i den . Tilsæt æggene et ad gangen , kom bagepulver i og rør dejen grundigt . Stil den koldt i en halv times tid og sæt ca. 50 små klatter på en plade med bagepapir . Bag kagerne ved 200 grader i et kvarters tid , til de er hævede og gyldne - luk endelig ikke ovnen op de første 10 min . Lad kagerne køle af på en rist .
Fyld:
Tilbered cremen efter anvisningen på pakningen - dog med halvt mælk og halvt fløde . Rør citronskallen i og stil cremen koldt . Kom den derpå i en sprøjtepose med en lang, tynd tylle og sprøjt den ind i kagerne . Stil kagerne koldt og pynt dem med glasur og/eller flormelis lige inden serveringen . De små profiterolles er herlige hapser evt. sammen med friske jordbær. Kagerne kan laves i forvejen og evt. fryses , men de bør ikke fyldes med creme , før de skal serveres.

Pynt med Kakaoglasur, flormelis eller smeltet chokolade
SERVERING
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler profiteroles opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på profiteroles med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet profiteroles, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Stegt flæsk m. persillesovs     Mandellikør     Pirogger med oksekød     Hønsesalat Med bacon på toppen     Mormors citronfromage     Helle's Kyllingeleverpostej     Marmorkage uden æg     Karrydressing     Bearnaise sauce i blender     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     pastasalat med hvidløg     Svampet kanelkage     Charlotte russe     Gulerodskage med flødeost glasur     Salatmayonnaise     Chokoladekage m. kokos     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]