opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farverig vegetar menu

Farverig vegetar menu

Farverig vegetar menu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(58)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.400
Visninger
205
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Tomatsalat:
6-8 tomater i skiver
1-2 hakkede rødløg
2 spsk finthakket persille

Dressing:
1 spsk vineddike
1/2 tsk dijonsennep
1/4 tsk salt
2 tsk Lys Sirup
1 tsk basilikum
1 fed presset hvidløg
3 spsk god olie

Spinatimbaler med svampesovs:
250 g spinat
4 æg
1 spsk hvedemel
3 dl fløde
2 dl revet ost
1 tsk urtesalt
1 tsk Brun Farin
1/4 tsk sort peber
smør eller margarine

Sovs:
200 g svampe efter eget valg
1 dl finthakket løg
2 spsk smør eller margarine
2 tsk hvedemel
2 tsk kinesisk soja
1 tsk Brun Farin
1 tsk urtesalt
1/4 tsk sort peber
1 dl grønsagsbouillon (terning)
3 dl fløde/mælk

Virginiabananer:
4-8 bananer
1 spsk smør eller margarine
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 dl Brun Farin
1 dl hakkede hasselnødder
saften af 1 citron


SÅDAN GØR DU
Tomatsalat:
1. Bland alle ingredienser til dressingen.

2. Læg tomaterne på 4 asietter, og fordel de hakkede løg ovenpå. Drys med persille og fordel dressingen over salaten. Server godt brød til.








Spinatimbaler med svampesovs:
1. Smør 4 ildfaste portionsskåle. Hak spinaten (hvis der anvendes frossen spinat, skal den dryppe godt af).

2. Pisk æg, hvedemel, urtesalt, farin, peber, ost og fløde sammen. Bland spinaten i. Fordel blandingen i skålene.

3. Bages i vandbad i en 200° varm ovn i ca. 20 minutter.

4. Skær svampene i skiver eller små stykker. Svits svampe og løg i fedtstoffet. Tilsæt salt, farin og peber. Sigt melet i, og tilsæt bouillon og fløde/mælk. Lad det simre i 5 minutter.

Server timbalerne og sovsen med friskkogte kartofler.


 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Farverig vegetar menu opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Farverig vegetar menu fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farverig vegetar menu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     sauce Bigarade - en anderledes sauce til jule anden.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Marmeladekage     Fersken suppe (den er genial)     Lammekøllerester i fad.     Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos     Piment sauce     Blommetrifli     Daim konfekt     æggesnaps     T&T's Orientalske kylling i karry     Baklavas, græsk skærekage     LAMMEKØLLE     Bondepige med slør     Oldes Kokoskranse     Pasta Cabonara uden æg     langtidsstegt farseret and     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]