opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Æg og ris pie

Æg og ris pie

Æg og ris pie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.139
Visninger
72
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
500 g frossen butterdej,
Fyld:
2 dl ris,
5 dl bouillion,
salt og evt andre krydderier,
3 hårdkogte æg, 1 ægggeblomme, 1 æggehvide til pensling


SÅDAN GØR DU
kog risene i bouillionen og smag til med salt.

Pil og hak æggene og bland dem i risene, rør æggeblommen i.
Dejen rulles ud og skæres i 8-9 cm kvadrater, der foldes diagonalt til trekanter.
Læg fyldet på den ene halvdel af dejen, men ikke helt ud til kanten. pensel med æggehvide rundt i kanten og fold dejen sammen og tryk langs kanten. prik kagerne med en gaffel og bag dem på bagepapir ved 250 grader i 10-12 min.
SERVERING
Kan spises til suppe eller som mellemmåltid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Æg og ris pie opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Æg og ris pie fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Æg og ris pie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Suppekuren     Piment sauce     Engelsk Søsterkage     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Græsk bønnegryde     Ungarsk Fiske fad     Bulgursalat med mango     Tunmousse med Buko flødeost     Jambalaya     Bagte Kartofler på Grill     Gulerodskage- Deluxe     Jordbærsoufflè     Frikadeller med havregryn     Dejlig Kage til kaffen.     Grundopskrift til al wokmad     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Pasta tærte     Rullepølse     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]