opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Æg og ris pie

Æg og ris pie

Æg og ris pie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.201
Visninger
78
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
500 g frossen butterdej,
Fyld:
2 dl ris,
5 dl bouillion,
salt og evt andre krydderier,
3 hårdkogte æg, 1 ægggeblomme, 1 æggehvide til pensling


SÅDAN GØR DU
kog risene i bouillionen og smag til med salt.

Pil og hak æggene og bland dem i risene, rør æggeblommen i.
Dejen rulles ud og skæres i 8-9 cm kvadrater, der foldes diagonalt til trekanter.
Læg fyldet på den ene halvdel af dejen, men ikke helt ud til kanten. pensel med æggehvide rundt i kanten og fold dejen sammen og tryk langs kanten. prik kagerne med en gaffel og bag dem på bagepapir ved 250 grader i 10-12 min.
SERVERING
Kan spises til suppe eller som mellemmåltid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Æg og ris pie fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Æg og ris pie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Grillet vildt dyrekølle     Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Ribssaft     Tunmousse      Røræg i ovn     Pastaret i fad     Solbærlikør     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Tvebakkekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]