opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Æg og ris pie

Æg og ris pie

Æg og ris pie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.239
Visninger
80
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
500 g frossen butterdej,
Fyld:
2 dl ris,
5 dl bouillion,
salt og evt andre krydderier,
3 hårdkogte æg, 1 ægggeblomme, 1 æggehvide til pensling


SÅDAN GØR DU
kog risene i bouillionen og smag til med salt.

Pil og hak æggene og bland dem i risene, rør æggeblommen i.
Dejen rulles ud og skæres i 8-9 cm kvadrater, der foldes diagonalt til trekanter.
Læg fyldet på den ene halvdel af dejen, men ikke helt ud til kanten. pensel med æggehvide rundt i kanten og fold dejen sammen og tryk langs kanten. prik kagerne med en gaffel og bag dem på bagepapir ved 250 grader i 10-12 min.
SERVERING
Kan spises til suppe eller som mellemmåltid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Æg og ris pie fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Æg og ris pie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Hjemmelavet modellervoks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indisk Kyllingeret     Brownie med saltkaramel midte     Raclette med det hele     gammel Estrup gryde     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]