opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.265
Visninger
490
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g torskefilet
300 g bacon i skiver
200 g syltede rødbeder
4 æg
20 g smør
1 spsk mel
3 dl mælk
fiskesennep (eller fiskesennepspulver)
salt og peber
muskatnød
hvidvin


SÅDAN GØR DU
Bacon: 200-300 g bacon ristes helt sprødt på en pande. Brug baconskiver, og skær dem på tværs i mindre stykker. Dette giver mere sprødt bacon end de almindelige bacontern.
Rødbeder: Tør væden fra rødbederne og skær dem i små tern.
Hakket æg: Kog æggene og skær de hårdkogte æg i tern.
Alle 3 ting anrettes i skåle og serveres til torsken.
Røget torskerogn kan også serveres til torsken.

Sennepssauce:
Lav en opbagt hvid sauce: 20 g smør smeltes i en gryde. Når smørret er smeltet tilsættes 1 stor spsk. mel. Tilsæt mælk - lidt ad gangen - indtil saucen får en passende konsistens. Smag til med lidt stødt muskatnød, salt og peber. Tilsæt til sidst 2-3 tsk. grov fiskesennep. (Der kan tilsættes mere efter behag.)

Torskefilet:
Skær fileten i portionsstykker eller bag den hel. Det vigtigste er, at stykkerne eller fileten er nogenlunde ens i tykkelse. (Lav evt. et ikke gennemgående snit på torsken og fold fileten dobbelt).
Placer fisken i et smurt ildfast fad, krydr med salt og peber, og dryp lidt hvidvin hen over fileterne. Bages ved 190 g i ca. 10-12 min. Den må hellere få for lidt end for meget og i stedet hvile overdækket udenfor ovnen i 5 min. inden servering.
SERVERING
Med nye aspargeskartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Torsk med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Min perfekte stegte kylling:     Oreganobrød med parmesan     Gammeldaws æbleflæsk.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ægte indianer-røv     langtidsstegt farseret and     Marineret kalkunbryst- helstegt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Piment sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]