Annoncering | Mobil/tablet version | 255 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.415 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler

Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler

Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.262
Visninger
137
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

KARSTEN

DU SKAL BRUGE
4 Stk. Hakkedrenge a 300 g.
lidt smør til stegning
Whisky Sauce :
10 grønne peberkorn
1 løg
salt
2 dl.piskefløde
2 dl.oksebouillon
2 dl. whisky
Rosti Kartofler :
400 g. kartofler
1 løg
smør
3 dl reven ost emmentaler
Garniture:
300 g grønne bønner
150 g.cherrytomater
1 rødløg skåret i kvarte stk.


SÅDAN GØR DU
Rosti:
Skræl kartoflerne , og hak løget fint , riv kartoflerne groft , bland kartoffel , løg , og salt.
Varm en tykbundet pande op kom smør på og lad det brune op kom kartoffelblandingen på og steg som en stor pandekage , når den er brun på undersiden vend den og kom ost ovenpå læg låg på og lad den stege til den er færdig.
Garniture :
Opvarm en gryde el. wook kom lidt olivenolie i derefter løg og de grønne bønner og cherrytomaterne lad det stege i hård varme et par min. smag til med salt og peber , så skulle de være klar til servering.
Hakkedrenge :
Knus peber , og hak løget fint , gnid kødet på begge sider med peber og løg ,mas det godt ind i kødet.
Brun derefter bøfferne på begge sider , husk at salte.
Læg bøfferne op et fad , og hold dem varme , hæld fløden i stegepanden og lad det koge op til en jævn sky , spæd med bouillon.
Hæld skyen op i en skål , og tør panden af.
Opvarm panden , læg bøfferne på og lad dem stege lidt , du bestemmer selv hvor røde de skal være , hæld whisky over og antænd , pas på emhætten flammerne kan godt blive høje , hæld fløden på når flammerne har lagt sig , og lad saucen småsimre et par min.
SERVERING
Serveres på varme tallerkner. Velbekommen Karsten KoK

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Pasta Carbonara     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bolcher     Halve æbler med ribsgele     Hvidkålssuppe     ovnstegte kartofler     Kaperssauce     pommes anna     Fransk Nougatdessert     kylling i bacon     Den bedste Kylling i Karry!     Arabisk Falafel     gulerodssuppe     Svampet kanelkage     Coleslaw med spidskål     Farmors kokoskonfekt     Mørbradgryde m. ris     Lottes flûtes     HURTIG OG LET GULERODSKAGE     Frikadeller af de gode     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com