Rosti:
Skræl kartoflerne , og hak løget fint , riv kartoflerne groft , bland kartoffel , løg , og salt.
Varm en tykbundet pande op kom smør på og lad det brune op kom kartoffelblandingen på og steg som en stor pandekage , når den er brun på undersiden vend den og kom ost ovenpå læg låg på og lad den stege til den er færdig.
Garniture :
Opvarm en gryde el. wook kom lidt olivenolie i derefter løg og de grønne bønner og cherrytomaterne lad det stege i hård varme et par min. smag til med salt og peber , så skulle de være klar til servering.
Hakkedrenge :
Knus peber , og hak løget fint , gnid kødet på begge sider med peber og løg ,mas det godt ind i kødet.
Brun derefter bøfferne på begge sider , husk at salte.
Læg bøfferne op et fad , og hold dem varme , hæld fløden i stegepanden og lad det koge op til en jævn sky , spæd med bouillon.
Hæld skyen op i en skål , og tør panden af.
Opvarm panden , læg bøfferne på og lad dem stege lidt , du bestemmer selv hvor røde de skal være , hæld whisky over og antænd , pas på emhætten flammerne kan godt blive høje , hæld fløden på når flammerne har lagt sig , og lad saucen småsimre et par min.
Serveres på varme tallerkner.
Velbekommen Karsten KoK