opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Helstegt Oksemørbrad m/kryderede svampe - kartoffel - bønnep

Helstegt Oksemørbrad m/kryderede svampe - kartoffel - bønnep

Helstegt Oksemørbrad m/kryderede svampe - kartoffel - bønnep
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(120)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
55.137
Visninger
805
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1,5 kg. oksemørbrad el.oksefilet.
1,5 kg kartofler
½ dl. olie
400 g. friske bønner
100 g. løg finthakket
200 g. store markchampignons
100 g. tørrede fignerfinthakket
1 rød chili finthakket
10 g. frisk ingefærd finthakket
1 spsk. citronsaft
4 æggeblommer
400 g. smør
bernaice essens


SÅDAN GØR DU
Ovnen sættes på 200 g. Mørbraden afpudses , brunes på pande og sættes tilside.
Steges i ovn i ca 20 min. og trækker det samme under dække , og serveres derefter fintskåren.
Skræl kartoflerne og riv dem groft over et viskestykke , krydrer med salt og peber, lad dem lige et par min og pres væden ud.Form 12 pandekager og steg dem lysebrune på begge sider på en varm pande med olie ca 5 min på hver side.
Skær enderne af de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand i 3 min , lad dem dryppe af , drys finthakket løg over.
Fordel blandingen på halvdelen of pandekagerne og læg den anden halvdel på som låg.
Flæk chilien og fjern kerner , skræl ingefærd og hak det hele fint , sauterer det i olie på pande , tilsæt de hakkede figner og smag til med citronsaft og peber.
Bræk stokken af champignons og fyld blandingen ned i champignonshovederne , steg dem lysebrune på pande i olie til de er gylne og dette gøres lige inden servering.
Bernaice sauce:Smelt smørret , pisk æggeblommer op under svag varme i vandbad , tilsæt smørret lidt efter lidt , og smag til med bernaice essens , salt og peber.
SERVERING
serveres på varme tallerkner , pynt med lidt brønkarse. velbekommen Karsten KoK
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Helstegt Oksemørbrad m/kryderede svampe - kartoffel - bønnep opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Helstegt Oksemørbrad m/kryderede svampe - kartoffel - bønnep fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Helstegt Oksemørbrad m/kryderede svampe - kartoffel - bønnep, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     God gammeldags pasta med kødsovs     Mexicansk kyllingelasagne     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Rejecocktail     Helstegt Oksestriploin     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Tunmousse      Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]