Bund: Pisk æg og sukker meget længe ( mindst 5 min.), til det er lysegult og luftigt. Pisk vaniliekorn i. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver i dejen, fold det forsigtigt i og kom dejen i 3 lagkageforme eller springforme med bagepapir i bunden. Bages ved 190 gr i 8 min. Tages ud og vendes af papiret og afkøles. Fyld: Jordbær piskes med sukker og smøres på den nederste bund. knuste makroner drysses over eller blandes i mosen, før den smøres på. Alle ingredienser til cremen piskes sammen i en gryde og varmes op til kogepunktet. Der piskes, mens det koger 1 min. Afkøles og smøres på den næste bund. Den sidste bund lægges øverst. Pynt: Florsukker røres med kogende vand og bruges som glasur på den øverste bund. Når det er næsten stivnet, pyntes med skivede jordbær, der lige trækker lidt på bagepapir først. Flødeskummet smøres på siden af kagen, og der klappes nøddeflager på, så det ser pænt ud. Må gerne trække nogle timer på køl før servering.