opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Juleoksemørbrad

Juleoksemørbrad

Juleoksemørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(114)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.953
Visninger
386
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
½ kg. oksemørbrad
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. groft salt
½ tsk. peber
1 skive bacon
1 dl. rødvin
3/4 tsk. rosmarin


SÅDAN GØR DU
Gnid mørbraden med hvidløgspulver, salt og peber. Skær bacon i små stykker og steg den i en gryde, som er stor nok til mørbraden. Fjerne baconen fra gryden og lad fedtet blive i gryden. Brun mørbraden på alle sider i fedtet. Læg mørbraden på en tallerken. Tilsæt rødvin, bacon og rosmarin til gryden og kog blandingen i 1 minut. Returner mørbraden til gryden og lad retten simre under låg i 25 minutter, overfør mørbraden til et skærebræt og lad den hvile i 10 minutter. Skær mørbraden i skiver og arranger dem på en tallerken eller fad.



 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

ulla ørnfeldt
27.03.2007, 21:47
rigtig lækker mums
 
Denne gode opskrift på Juleoksemørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Juleoksemørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Gratinerede farserede squash     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Trylledej (ikke spiseligt)     Kogning af majs     Nissekræs     Helstegt grillet oksefilet     Stikkelsbærgrød     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skinke, porre tærte     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet vildt dyrekølle     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet varmrøget laks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]