Varm olien op i en gryde, og svits løg heri til de er gyldne.
Tilsæt hakket oksekød, og svits det til det er gennemstegt.
Tilsæt karry (og nej, det skal nemlig ikke "brændes af" først - giver smag alligevel) og rør godt rundt.
Tilsæt champignon, majs, ærter og peberfrugt og rør godt til ærterne er tøet.
Smag til med salt og peber.
Bland rasp i og rør godt.
Hæld blandingen i et smurt ildfast fad (gerne gennemsigtigt) og jævn det godt ud.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og hæld blandingen ud over kødblandingen.
Stik i det med en gaffel, så æggemassen også fordeles ned mellm kødet.
Sæt det i en 200 grader varm ovn i 30-40 minutter alt efter ens ovntype (æggemassen skal være fast og gylden)
Retten lyder underlig, men det smager super godt!
Server med en stor skål grøn salat og evt flûtes
Velbekomme....