opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › kyllingebryst med grønaspargessovs

kyllingebryst med grønaspargessovs

kyllingebryst med grønaspargessovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(225)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
kyllingebryst med grønaspargessovs
32.813
Visninger
561
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 kyllingebryster uden skind og ben

et bundt grønne asparges - ca. 500 g.

1-2 dl fløde (9%)
et stort løg
½ l. hønseboillon
½ tsk sukker.
maizena jævning--eller anden jævning.


SÅDAN GØR DU
skyl aspargesen -
knæk bunden af- den skal bruges til sovs.
skær resten af adpargsene i mindre stykker-(ca.2 cm.)

pil løget.

kog hønseboullin med aspargsenderne og løet skåret i kvarte. ca ½ time.
si boullonen -og kaser aspargsender og løg.
kog kyllingbrysterne møre i bouillonen - ca. 15 min.
tag brysterne op - og hold dem varme evt. i en foropvarmet skål.- kom lidt sukker i bouillonen.
kog de snittede aspargs- ca 5 min. hvis du ønsker "al'dente" --ellers ca. 10 min. hvis du ønsker den gennemkogte.
tag aspargsstykkerne op -og læg dem sammen med kyllingebrysterne.
hæld fløde i bouillonen- og smag til om der mangler salt eller peber- jævn sovsen med maizena eller sovsejævner- lad det koge 3-5 min.
hæld sovsen over kyllingebryster og aspargesstykker.
SERVERING
server retten evt. med små nye kartofler.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jesper Sørensen
29.05.2013, 14:49
Lyder lækkert og nemt den vil jeg prøve i aften
 
Denne gode opskrift på kyllingebryst med grønaspargessovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kyllingebryst med grønaspargessovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Mælkesnitter     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Trylledej (ikke spiseligt)     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Saftfromage med Varm Cremesauce     Svigermors Kanelkage.     Citronsuppe     Fondue     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brunch pølser,æg og bacon     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mormors citronfromage     Suppekuren     Chokoladelikør     Citron marineret kylling m. jasminris     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     lagkage med råcreme & frugt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]