opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › kyllingebryst med grønaspargessovs

kyllingebryst med grønaspargessovs

kyllingebryst med grønaspargessovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(225)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
kyllingebryst med grønaspargessovs
32.286
Visninger
556
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 kyllingebryster uden skind og ben

et bundt grønne asparges - ca. 500 g.

1-2 dl fløde (9%)
et stort løg
½ l. hønseboillon
½ tsk sukker.
maizena jævning--eller anden jævning.


SÅDAN GØR DU
skyl aspargesen -
knæk bunden af- den skal bruges til sovs.
skær resten af adpargsene i mindre stykker-(ca.2 cm.)

pil løget.

kog hønseboullin med aspargsenderne og løet skåret i kvarte. ca ½ time.
si boullonen -og kaser aspargsender og løg.
kog kyllingbrysterne møre i bouillonen - ca. 15 min.
tag brysterne op - og hold dem varme evt. i en foropvarmet skål.- kom lidt sukker i bouillonen.
kog de snittede aspargs- ca 5 min. hvis du ønsker "al'dente" --ellers ca. 10 min. hvis du ønsker den gennemkogte.
tag aspargsstykkerne op -og læg dem sammen med kyllingebrysterne.
hæld fløde i bouillonen- og smag til om der mangler salt eller peber- jævn sovsen med maizena eller sovsejævner- lad det koge 3-5 min.
hæld sovsen over kyllingebryster og aspargesstykker.
SERVERING
server retten evt. med små nye kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jesper Sørensen
29.05.2013, 14:49
Lyder lækkert og nemt den vil jeg prøve i aften
 
Denne gode opskrift på kyllingebryst med grønaspargessovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kyllingebryst med grønaspargessovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Grillspyd     Svampet kanelkage     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Grillet jomfruhummerhaler     Ribssaft     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tvebakkekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig pæretærte     Pasta Bernaise     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]