opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › grillet Oksemørbrad i hvidvin

grillet Oksemørbrad i hvidvin

grillet Oksemørbrad i hvidvin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.361
Visninger
303
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Køb en god flaske tør eller sød hvidvin
Oksemørbrad mellem 1,2 0g 2,2 kg.
Hvidløg
Provance kryderi
Salt
Peber
kul
og tændvæske


SÅDAN GØR DU
Den helt rigtige måde at gøre det på er ved at ligge oksemørbraden i hvidvin allerede dagen før du skal bruge den.

Dagen før!

Ta en alm fryse pose eller en skål med låg til og lig din oksemørbrad deri.. efterfølgende tilsætter du hvidvin så mørbraden er helt dækket. lig så låg på eller bind knude på posen og lig den i køleskabet så hvidvinen kan trække helt ind i kødet.

Severings dag

tænd op i grillen. lad den stå i ca. 30 min så kullene er helt klare. imellemtiden tager du din oksemørbrad ud af posen/skålen og drøsser lidt salt og peber samt provance kryderi ind i kødet. tilsæt evt. hvidløg der er skåret i mindre stykker. når grillen er klar åbner du en god flaske vin og sætter du ud til grillen. en oksemørbrad kræver meget opmærksomhed da den ikke må få for meget eller lidt.

Lig så din oksemørbrad på grillen og sørg for at vende den mindt 1 gang hvert 5 min. kødet skal være lyst men med en lille smule mørke kanter. efter 20-30 min. er oksemørbraden færdig .. det ser du ved at skære en skive er kødet rød eller rosa i midten er mørbraden færdig. skær kødet langs årnene så kødet ikke bliver sejt.

God fornøgelse

SERVERING
serveres med f.eks. flødekartofler og en rigtig god sommersalat. og en god kraftig rødvin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Per Toft
13.07.2007, 23:49
hehe det var ikke meget der stod der .. men jeg kan da se det grønne ansigt så regner med det betyder noget godt det du har skrevet

gæt
13.06.2007, 15:53
puhaaaaee
 
Denne gode opskrift på grillet Oksemørbrad i hvidvin fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet grillet Oksemørbrad i hvidvin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fish ’n’ chips     Lues æggesalat     Hamburgerryggen der imponerer svigermor!     Mazarintærte med Nougat     Drømmekage kagemand     Fondue     Pandekage/wraps med røget laks     Havredrik     bagte rødbeder     Chokolade småkager med chokoladestykker     Mormors citronfromage     Mokkanøddekager     helstegt dyreryg     Marmorkage uden æg     Boeuf Bourguignon     Bær smoothie (fedtfattig)     Indbagt friturestegt pære     Kyllinge salat med grøn pesto     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     Blødende chokoladekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]