opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › grillet Oksemørbrad i hvidvin

grillet Oksemørbrad i hvidvin

grillet Oksemørbrad i hvidvin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.788
Visninger
295
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Køb en god flaske tør eller sød hvidvin
Oksemørbrad mellem 1,2 0g 2,2 kg.
Hvidløg
Provance kryderi
Salt
Peber
kul
og tændvæske


SÅDAN GØR DU
Den helt rigtige måde at gøre det på er ved at ligge oksemørbraden i hvidvin allerede dagen før du skal bruge den.

Dagen før!

Ta en alm fryse pose eller en skål med låg til og lig din oksemørbrad deri.. efterfølgende tilsætter du hvidvin så mørbraden er helt dækket. lig så låg på eller bind knude på posen og lig den i køleskabet så hvidvinen kan trække helt ind i kødet.

Severings dag

tænd op i grillen. lad den stå i ca. 30 min så kullene er helt klare. imellemtiden tager du din oksemørbrad ud af posen/skålen og drøsser lidt salt og peber samt provance kryderi ind i kødet. tilsæt evt. hvidløg der er skåret i mindre stykker. når grillen er klar åbner du en god flaske vin og sætter du ud til grillen. en oksemørbrad kræver meget opmærksomhed da den ikke må få for meget eller lidt.

Lig så din oksemørbrad på grillen og sørg for at vende den mindt 1 gang hvert 5 min. kødet skal være lyst men med en lille smule mørke kanter. efter 20-30 min. er oksemørbraden færdig .. det ser du ved at skære en skive er kødet rød eller rosa i midten er mørbraden færdig. skær kødet langs årnene så kødet ikke bliver sejt.

God fornøgelse

SERVERING
serveres med f.eks. flødekartofler og en rigtig god sommersalat. og en god kraftig rødvin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Per Toft
13.07.2007, 23:49
hehe det var ikke meget der stod der .. men jeg kan da se det grønne ansigt så regner med det betyder noget godt det du har skrevet

gæt
13.06.2007, 15:53
puhaaaaee


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler grillet Oksemørbrad i hvidvin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på grillet Oksemørbrad i hvidvin fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet grillet Oksemørbrad i hvidvin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Groft rugbrød     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Champignon-broccolitærte med skinke     Varm kartoffelsalat.     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Cowboygryde     Den bedste Kylling i Karry!     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]