opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › sprængt kylling med peberrodssovs.

sprængt kylling med peberrodssovs.

sprængt kylling med peberrodssovs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(341)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
sprængt kylling med peberrodssovs.
56.603
Visninger
998
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 23.05.2020 sprængt kylling med peberrodssovs. var dagens opskrift den 23.05.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kylling 1200 -15oo g.

saltlage:
1 l. vand
150 g. salt
50 g. sukker
4 knuste peberkorn
1 laurbærblad.

kogelage.
1-½ l. vand
2 løg
2 porre
1 gulerod
selleritop --(eller et stykke selleri)
1 laurbærblad.
( hvis du ingen friske grønsager har , kan ½ pose frosne suppeurter bruges)

peberrodssovs :
30 g. marg.
3 spsk. mel
5-6 dl af kogelagen
1-2 dl piskefløde ( eller fløde 9 %)
hvid peber
1 tsk sukker
2-3 spsk. revet pebberrod.


SÅDAN GØR DU
bland vand sukker og salt til saltlagen.
kom resten i saltlagen . lad kyllingen ligge i saltlagen i 1-2 døgn. i køleskabet.
kyllingen skal være dækket af lagen.

Skyld kyllingen og kog den i kogelagen med de rentgjorte grønsager. - husk at skumme suppen.
ca. 45 min. lad kyllingen afkøle lidt i suppen.

sovsen:
bag margarine og mel op . tilsæt suppe og fløde til den har den rette konsistens.
smag sovsen til med salt sukker og peberrod..

SERVERING
skindet pilles af kyllingen . der serveres med sovsen . kartofler og evt. grønsager.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
else johansen
19.04.2016, 15:09
den har ikke kikket ...... men ligget ups :-D

Bruger billede
else johansen
19.04.2016, 11:45
hejsa . når kyllingen har kigget i SALTLAGE tages den op der af og skylles..... derefter kommer den i KOGELAGEN. der er tale om to forskellige lager :-)

tove vig preysz
19.04.2016, 11:13
I opskriften står:"Skyld kyllingen og kog den i kogelagen med de rengjorte grønsager". Det giver ikke mening: Hvorfor skal kyllingen skyldes når den skal ned i (koge)lagen igen?? Hvorfor nævnes lagen som kogelage?? Mvh. - Tove
 
Denne gode opskrift på sprængt kylling med peberrodssovs. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet sprængt kylling med peberrodssovs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Flødestuvet spinat     Friske jordbær med fløde     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Pina-Colada-Kage     ElseRies yndlings fettuccine     rodfrugtschips     Færøsk æblekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips     Indbagte rejer     Tomater med ost og krydderier     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Raclette med det hele     Paneret flæsk m. champignon-pebersovs.     Spagetti carbonara     Hot vintersuppe     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]