opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › sprængt kylling med peberrodssovs.

sprængt kylling med peberrodssovs.

sprængt kylling med peberrodssovs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(342)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
sprængt kylling med peberrodssovs.
58.533
Visninger
1.007
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.06.2021 sprængt kylling med peberrodssovs. var dagens opskrift den 18.06.2021



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kylling 1200 -15oo g.

saltlage:
1 l. vand
150 g. salt
50 g. sukker
4 knuste peberkorn
1 laurbærblad.

kogelage.
1-½ l. vand
2 løg
2 porre
1 gulerod
selleritop --(eller et stykke selleri)
1 laurbærblad.
( hvis du ingen friske grønsager har , kan ½ pose frosne suppeurter bruges)

peberrodssovs :
30 g. marg.
3 spsk. mel
5-6 dl af kogelagen
1-2 dl piskefløde ( eller fløde 9 %)
hvid peber
1 tsk sukker
2-3 spsk. revet pebberrod.


SÅDAN GØR DU
bland vand sukker og salt til saltlagen.
kom resten i saltlagen . lad kyllingen ligge i saltlagen i 1-2 døgn. i køleskabet.
kyllingen skal være dækket af lagen.

Skyld kyllingen og kog den i kogelagen med de rentgjorte grønsager. - husk at skumme suppen.
ca. 45 min. lad kyllingen afkøle lidt i suppen.

sovsen:
bag margarine og mel op . tilsæt suppe og fløde til den har den rette konsistens.
smag sovsen til med salt sukker og peberrod..

SERVERING
skindet pilles af kyllingen . der serveres med sovsen . kartofler og evt. grønsager.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
else johansen
19.04.2016, 15:09
den har ikke kikket ...... men ligget ups :-D

Bruger billede
else johansen
19.04.2016, 11:45
hejsa . når kyllingen har kigget i SALTLAGE tages den op der af og skylles..... derefter kommer den i KOGELAGEN. der er tale om to forskellige lager :-)

tove vig preysz
19.04.2016, 11:13
I opskriften står:"Skyld kyllingen og kog den i kogelagen med de rengjorte grønsager". Det giver ikke mening: Hvorfor skal kyllingen skyldes når den skal ned i (koge)lagen igen?? Hvorfor nævnes lagen som kogelage?? Mvh. - Tove
 
Denne gode opskrift på sprængt kylling med peberrodssovs. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet sprængt kylling med peberrodssovs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Hjemmelavet LCHF bounty (uden sukker)     Færøsk æblekage     Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Langtidsstegt oksemørbrad     Ribsgéle af modne ribs     Grillet vildt dyrekølle     Raclette med det hele     Meget nemme flødekartofler     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Lever i gryde     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]