opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › oste flute

oste flute

oste flute
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(193)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
oste flute Foto af : maduniverset.dk
12.997
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1/2 L.lunken vand.
2 tsk salt
50 g gær
2 dl olie
200 g emmentaler
100g revet parmesan
100g grahamsmel
100gfint speltmel
ca.500-700 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
skær emmentaler i terninger ca.1/2 cm-1 cm tykke..
bland vand, olie,gær,salt til gæren er opløst..
tilsæt 100 g graham og 100g spelt rør det sammen, dejen vil nu være forholdsvis tyk, og du tilsætter emmentaleren, tilsæt nu herefter hvedemel lidt af gangen ind til dejen er "lind" dvs fast uden den klistre..sæt den til hævning i ca. 45 min (med fugtigt klæde over)
efter de 45 min "slåes"dejen ned og deles i 3-4 ens stykker, disse trilles til flute form og ligges på en bradepande med bagepapir på...
tænd for ovnen på 210 g, lad flutene hæve igen i ca. 20 min,alt efter hvor luftige flutes du vil ha.. kan du lide dem meget luftige skal du lade dem hæve ca.35 min.. mere faste altså 20 min..
efter dette pensler du med vand eller mælk eller olie, det er ligemeget hvad du bruger bare du sørger for hele flutet er "vådt", drys med parmesan og bag ca. 10 min på 210 grader derefter skrues ned til 190-200 grader i også ca. 10 min..
Vores ovne er jo alle forskellige så hold et vågent øje med dem de sidste 5-10 min, når de er flotte gyldne er de klar...

TIP: man kan altid "banke" under sit bagværk hvis man er i tvivl om de har fået nok..det er lidt svært at forklare men det skal lyde "hult" som når man banker for at se om en vandmelon er moden!!.. håber i forstår :-)..
SERVERING
flutene kan bruges til mange ting vi bruger det til feks.. suppe, gryderetter, oste/pølse bord,koteletter i fad... Det er faktisk kun din egen fantasi der sætter grænser... Men pas på manden og børnene..... de har det med at nappe enderne.... ;-)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
13.08.2013, 19:41
Gode osteflute som passer perfekt til fx. Gullash. vi har testet opskriften og den virker. 18267-osteflute-maduniverset-dk.jpg
 
Denne gode opskrift på oste flute fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet oste flute, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Røræg i ovn     Grillet kyllingefilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Græsk rejetærte     Morgenbirkes - fryseegnede     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]