opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › oste flute

oste flute

oste flute
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(193)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
oste flute Foto af : maduniverset.dk
12.497
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1/2 L.lunken vand.
2 tsk salt
50 g gær
2 dl olie
200 g emmentaler
100g revet parmesan
100g grahamsmel
100gfint speltmel
ca.500-700 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
skær emmentaler i terninger ca.1/2 cm-1 cm tykke..
bland vand, olie,gær,salt til gæren er opløst..
tilsæt 100 g graham og 100g spelt rør det sammen, dejen vil nu være forholdsvis tyk, og du tilsætter emmentaleren, tilsæt nu herefter hvedemel lidt af gangen ind til dejen er "lind" dvs fast uden den klistre..sæt den til hævning i ca. 45 min (med fugtigt klæde over)
efter de 45 min "slåes"dejen ned og deles i 3-4 ens stykker, disse trilles til flute form og ligges på en bradepande med bagepapir på...
tænd for ovnen på 210 g, lad flutene hæve igen i ca. 20 min,alt efter hvor luftige flutes du vil ha.. kan du lide dem meget luftige skal du lade dem hæve ca.35 min.. mere faste altså 20 min..
efter dette pensler du med vand eller mælk eller olie, det er ligemeget hvad du bruger bare du sørger for hele flutet er "vådt", drys med parmesan og bag ca. 10 min på 210 grader derefter skrues ned til 190-200 grader i også ca. 10 min..
Vores ovne er jo alle forskellige så hold et vågent øje med dem de sidste 5-10 min, når de er flotte gyldne er de klar...

TIP: man kan altid "banke" under sit bagværk hvis man er i tvivl om de har fået nok..det er lidt svært at forklare men det skal lyde "hult" som når man banker for at se om en vandmelon er moden!!.. håber i forstår :-)..
SERVERING
flutene kan bruges til mange ting vi bruger det til feks.. suppe, gryderetter, oste/pølse bord,koteletter i fad... Det er faktisk kun din egen fantasi der sætter grænser... Men pas på manden og børnene..... de har det med at nappe enderne.... ;-)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
13.08.2013, 19:41
Gode osteflute som passer perfekt til fx. Gullash. vi har testet opskriften og den virker. 18267-osteflute-maduniverset-dk.jpg
 
Denne gode opskrift på oste flute fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet oste flute, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svampet kanelkage     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mælkesnitter     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Bradepande/pandekage!     Oste sovs     irsk stuvning med svinekød     Mormors citronfromage     LCHF boller (cloud bread)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]