Snegle:
20 g gær, 4 spsk. mælk, 40 g fedtstof, 20 g sukker, 1/4 tsk. salt, 1 æg, 200 g mel
Fyld:
30 g margarine (blødt), 30 g sukker, 2 tsk. kanel, 40 g rosiner
Glasur:
75 g flormelis, 1 spsk. kogende vand
1) Rør gæren ud i 2 spsk. lunkent vand
2) Kom øvrige ingredienser i + halvdelen af melet
3) Kom mel i til dejen slipper
4) Rul dejen ud til en firkant, 20x30 cm og smør fyldet på
5) Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær i lige store skiver
6) Sæt dem på en smurt plade og tryk dem flade med en paletkniv
7) Lad dem hæve et lunt sted i 10-15 min.
8) Bages i 12 min. ved 225 grader.
9) Ved endt bagetid, lad dem afkøle og put derefter glasur på.
Lune til en god kop te/kaffe :)