opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksefilet a la Anderson

Oksefilet a la Anderson

Oksefilet a la Anderson
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(50)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.277
Visninger
256
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Oksemørbrad 1,6 kg, 1 pose bagekartofler, en pakke rigtig smør, frisk hvidløg, chili, chili pulver, rosen paprika, salt peber, ekstra jomfruoliven olie, 1 citron, 1 appelsin, 1/4 fløde, cognac, campingoner, muskatnød pulver, akacie honning og hvidløgssalt.


SÅDAN GØR DU
Tag oksefileten og skær senerne væk. Tag en dyb skål og put 6 spk. honnig i derefter lidt groft salt, peber, 1 stærk chili der er hakket fint og citron saft samt 4 spsk. oliven olie og 2 fed fint hakket hvidløg. Rør det sammen og lad det stå med folie over i køleskabet 10 min.Blænd 150 g. smør med 3 fed hvidløg salt, peber, chilipulver og paprika og læg det ud på et 15 x 15 cm staniol og form det til en lille træstamme og pak det ind og læk det i fryseren til i skal spise. Tag 6 store bagekartofler og skræl dem. Lav dem til hasselbagte kartofler ved at skære dem i helt tynde skiver så man næsten kan se igennem dem og stop lige før du skærer igennem bunden af kartoflerne. pensl dem med oliven olie over det hele og læg dem i et ovnfast fad der er smurt med oliven olie og krydrer dem med groft salt, peber hvidløgssalt og muskatnød. Sæt fadet i ovnen og giv dem 90 min i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft. Tag marinaden ud af køleskabet og smør oksemørbraden ind læg oksemørbraden på en tallerken og dæk den med folie og stil den i køleskabet 1 time så marinaden trækker ind i kødet. Gril oksemørbraden 10 min på hver side og tag den af og lad den trække 5 min. Skær den ud så du får ihvertfald 6 bøffer på 200 g. 15 min før kartoflerne er færdige varmer du en pande op og hælder oliven olie på. Brun hurtigt bøfferne og krydrer dem med salt og peber og steg dem 2 ½ min. på hver side så er de perfekt lysserøde og saftige. Tag dem af og put champingonerne på panden hele så dem du køber skal ikke være alt for store på størrelse med en halv tommelfinger. Svits dem i oliven olie og krydrer med slat og peber og lidt fint hakket hvidløg og vend det rundt på panden engang. Hæld fløden på panden og kog det op engang hæld lidt kulør i og rør rundt så det får en flot brun farve. Smag til med salt og peber og appelsinsaft.Læg bøfferne ned på panden med sovsen og champingonerne og hæld 1 dl cognac over og sæt ild til det. Flamber det indtil flammerne går ud.
SERVERING
Læg bøfferne midt på en tallerken altså 1 på hver af de 6 tallerkner og tag en spsk. og hæld sovs med champingonerne over bøfferne. Tag kartoflerne ud og placer en i kanten af hver tallerken og læg en klat hvidløgssmør på. Server en god rødvin til og sæt en skål på bordet med ekstra sovs og en tallerken med ekstra hvidløgssmør. Det er en sikker vinder og hvis du tryller lidt med sovsen på tallerknen så du laver et mønster og lægger en lille kvist rosmarin på kartoflerne ser det blæret ud. Du er nu et hit min ven.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Oksefilet a la Anderson fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksefilet a la Anderson, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Lammekølle med kartofler i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Påskekyllinger af kogte æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Helstegt Oksestriploin     Nemme flûtes     Trylledej (ikke spiseligt)     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fondue     Lammeculotte i ovn.     Mælkesnitter     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]