opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet delikatessesmør - til det hjemmelavede delikates

Hjemmelavet delikatessesmør - til det hjemmelavede delikates

Hjemmelavet delikatessesmør - til det hjemmelavede delikates
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.455
Visninger
166
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
½ liter økologisk piskefløde
3 spk. økologisk kærnemæk
1 strøget sp.ske godt salt (fx Maldon)
(Smørret kan laves m. ikke-økologiske produkter - men bliver altså bedst med økologiske)


SÅDAN GØR DU
Kom alle ingredienser i din food-processer og kør for højeste hastighed. Først bliver massen ligesom flødeskum - herefter sklles vallen*) bort - og det begynder at ligne smør. Hæld massen ud af beholden ned i et dørslag og skyl med is-koldt vand. Skyl beholderen - og kør igen indtil smørret har samlet sig. "Vask" smørret i iskoldt vand og kør endnu en gang. Nu har massen samlet sig og den lægges atter engang i koldt vand. Tag smørmassen op- og læg den i rent (kogt) klæde og pres så meget luft og vædske ud du kan. Form til en blok - og server gerne straks.

Smørret smager pragtfuldt. Opskriften er også helt iddel till fx. kryddersmør - så tilsæt blot dine krydderier i "blenderfasen".
Kan fryses - men det er en skam.
*) Vallen er fin som vædske til det hjemmebagte brød.
SERVERING
Server dit hjemmelavede smør til dit dejlige hjemmelavede brød. Det eneste problem: Man kan blive helt afhængig af "det ordentlige smør".
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet delikatessesmør - til det hjemmelavede delikates fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet delikatessesmør - til det hjemmelavede delikates, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Champignon-broccolitærte med skinke     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet citronolie     Tærte med citroncreme og marengs     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     kødrand     Gulerodskage (Rå)     Nemme flûtes     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Lammeculotte i ovn.     Tunmousse      indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]