opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Potugisisk farsbrød

Potugisisk farsbrød

Potugisisk farsbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(80)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.411
Visninger
478
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/4 hakket oksekød
1/4 hakket svinekød
1 mellemstort hakket løg
1 fed knust hvidløg
2 dl rasp
1 æg
1 dl bouillon
1 tsk salt
peber
1 tsk timian
1 spsk rasp
2-3 spsk olie
Til sky:
1 dl bouillon
½-1 dl fløde
Tilbehør:
kartofler, waldorfsalat


SÅDAN GØR DU
Ælt kødet med løg, hvidløg, rasp, rasp, æg, væske og krydderier. Form det til et brød. Læg det i et oliegnedet fad, drys rasp over. Stænk med olie.
Tænd ovnen og indstil den på 175 grader. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i ca. 45-60 min. Sluk 15 min før kødet er færdigt. Hæld bouillon og fløde ved efter ½ time.
SERVERING
Læg farsbrødet på et bræt.Skær for ved bordet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Potugisisk farsbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Potugisisk farsbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Marinade til salat     Indbagte rejer     Studenterbrød     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Jægerens dyreragout     Marinade til kyllingfilet     Fuglekvidder     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]