opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Champignon-forårsløg-flødesauce

Champignon-forårsløg-flødesauce

Champignon-forårsløg-flødesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(132)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.924
Visninger
158
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
125 gr. baconskiver,skåret i tern
1 bndt. forårsløg, skyllet og hakket i små skiver
4-6 fed hvidløgsfed, hakket med kniv
300-400 gr. champignon, skyllet og skivet
2 dl. hvidvin
1 spsk. konc. kyllingefond
1/2 l. madfløde
godt med kværnet peber
groft salt
friskhakket timian, kun bladene!


SÅDAN GØR DU
Svits bacontern i sautè panden.
Tilsæt forårsløg og hvidløg.
Tilsæt champignon.
Hæld hvidvin, kyllingefond og 1 dl. madfløde i og lad det koge lidt ned.
Tilsæt resten af madfløden, krydr med peber og lad det stå og simre 1/2 times tid for lavt blus. Smag til med salt og tilsæt frisk hakket timian.

SERVERING
Ekstra godt at tilsætte lidt fersk kylling skåret i tern, der er stegt på panden for sig selv. Til frisk kogt pasta
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Champignon-forårsløg-flødesauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Champignon-forårsløg-flødesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brombærsyltetøj med rom     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pandepizza     Brød med brændenælde og tang     Anderledes Kylling Parmesan     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spinat-champignon gratin     Franskbrød III     Pølsegifler     Pasta Cabonara uden æg     Blødkogte æg     Franskbrød II     Citron sirup     Skaldyrssalat     Olivensnegle     Indbagte rejer     Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Fersken suppe (den er genial)     tygstegsbøffer med tilbehør     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]