Annoncering | Mobil/tablet version | 260 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › laks da Croute

laks da Croute

laks da Croute
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(58)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.761
Visninger
84
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jan

DU SKAL BRUGE
Ca. 10g bundt basilikum
Ca. 5g bundt dild
60 g usaltet smør (Blød gjort)
1 citron (Skallen)
1 x ca. 1kg side af laks, pin udbenes og opskæres i halve
1 spsk. wholegrain sennep
Almindeligt mel
500g Butterdej
1 æg
Olivenolie
Salt
Sort peber
750g små nye kartofler
Ca. 10g bundt basilikum
Ca. 5g bundt dild
1 stort hoved af broccoli, eller 2 mindre
2 fed hvidløg


SÅDAN GØR DU
1. Forvarm ovnen til 200° C / gas 6.

2. Støv en ren overflade med mel og udrulning af Buterdej, brug laksen som en vejledende størrelse. Stil til at hvile på et køligt sted.

3. Placer blødgjort smør i en stor skål. Brug en saks til at klip-pe dild og basilikum i, riv citronskal i. Krydr med salt og peber og blandes.

4. Klap laksefileten tør med køkken papir og krydrer med salt og peber. Spred smør blandingen over den ene side af laksen og who-legrain sennep på den anden side. lig de to laksefileter sammen som en sandwich modsat ender, så begge ender af samme tykkelse.

5. Pisk ægget, til pensling. Læg laks i midten af Dejen og pensel rundt om den med ægget, Krydre med salt og peber. Afpuds så meget overskydende dej væk som muligt, og fold dem ind, før du lukker enderne afkortes de og pensles med æg. Vend det hele over så fol-den vender ned ad, og overfør til en klæbe fri bradepande. Pensel toppen med æg. Markér i dejen med bagsiden af en lille kniv på tværs så du danner diagonale firkanter, pas på du ikke skær igen-nem dejen. Mark igen for at vise 4 portioner. Til sidst krydre du toppen med lidt salt og peber.

6. Bage i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil dejen er gylden brun og sprød.

7. I mellemtiden kog kartoflerne i ca. 12-15 minutter i saltet vand. Lad kartoflerne dræne i et dørslag over gryden. Held oliven-olie ud over, og kom snittet dild og basilikum ud over. Krydr med salt og peber efter behag.

8. Skær broccolien i stykker, og skære Stykkerne i halve. Kog i en gryde kogende saltet vand i 3 minutter, eller indtil al dente. Dræn.

9. Sautér broccolien i en tør gryde i et minut. Kvas hvidløg og føj til broccolien med en støvregn af olivenolie, salt og peber og sautér endnu et minut.

10. Fjern laks fra ovnen og lad den afkøle lidt. Brug en Skarp kniv til at skære i 4 portioner og læg det sauterede broccoli og kartoflerne ved siden af.
SPARERÅD
Man kan bruge frosne lagsefilere, men det tager meget af smagen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler laks da Croute opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på laks da Croute fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet laks da Croute, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gurkemeje pasta og kylling - jum jum     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønne asparges med bacon     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Limefromage med fløde     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     pommes anna     Den bedste ungarske gullasch     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Nachos m/kylling     Krydder frikadeller     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      Kalkunbryst med bacon & pikantost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com