opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › laks da Croute

laks da Croute

laks da Croute
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(58)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.173
Visninger
95
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 10g bundt basilikum
Ca. 5g bundt dild
60 g usaltet smør (Blød gjort)
1 citron (Skallen)
1 x ca. 1kg side af laks, pin udbenes og opskæres i halve
1 spsk. wholegrain sennep
Almindeligt mel
500g Butterdej
1 æg
Olivenolie
Salt
Sort peber
750g små nye kartofler
Ca. 10g bundt basilikum
Ca. 5g bundt dild
1 stort hoved af broccoli, eller 2 mindre
2 fed hvidløg


SÅDAN GØR DU
1. Forvarm ovnen til 200° C / gas 6.

2. Støv en ren overflade med mel og udrulning af Buterdej, brug laksen som en vejledende størrelse. Stil til at hvile på et køligt sted.

3. Placer blødgjort smør i en stor skål. Brug en saks til at klip-pe dild og basilikum i, riv citronskal i. Krydr med salt og peber og blandes.

4. Klap laksefileten tør med køkken papir og krydrer med salt og peber. Spred smør blandingen over den ene side af laksen og who-legrain sennep på den anden side. lig de to laksefileter sammen som en sandwich modsat ender, så begge ender af samme tykkelse.

5. Pisk ægget, til pensling. Læg laks i midten af Dejen og pensel rundt om den med ægget, Krydre med salt og peber. Afpuds så meget overskydende dej væk som muligt, og fold dem ind, før du lukker enderne afkortes de og pensles med æg. Vend det hele over så fol-den vender ned ad, og overfør til en klæbe fri bradepande. Pensel toppen med æg. Markér i dejen med bagsiden af en lille kniv på tværs så du danner diagonale firkanter, pas på du ikke skær igen-nem dejen. Mark igen for at vise 4 portioner. Til sidst krydre du toppen med lidt salt og peber.

6. Bage i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil dejen er gylden brun og sprød.

7. I mellemtiden kog kartoflerne i ca. 12-15 minutter i saltet vand. Lad kartoflerne dræne i et dørslag over gryden. Held oliven-olie ud over, og kom snittet dild og basilikum ud over. Krydr med salt og peber efter behag.

8. Skær broccolien i stykker, og skære Stykkerne i halve. Kog i en gryde kogende saltet vand i 3 minutter, eller indtil al dente. Dræn.

9. Sautér broccolien i en tør gryde i et minut. Kvas hvidløg og føj til broccolien med en støvregn af olivenolie, salt og peber og sautér endnu et minut.

10. Fjern laks fra ovnen og lad den afkøle lidt. Brug en Skarp kniv til at skære i 4 portioner og læg det sauterede broccoli og kartoflerne ved siden af.
SPARERÅD
Man kan bruge frosne lagsefilere, men det tager meget af smagen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på laks da Croute fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet laks da Croute, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Grillspyd     Stikkelsbærtærte     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Grillet kyllingefilet     Gulerodskage (Rå)     Bagte Kartofler på Grill     Stikkelsbærgrød     Ribssaft     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]