opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesiske soya-æg

Kinesiske soya-æg

Kinesiske soya-æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.979
Visninger
109
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 æg
2 spsk te (earl gray)
2 spsk soya
4 stk stjerne anis
2 spsk sorte peberkorn


SÅDAN GØR DU
Kog æggene ca 10-12 min så de er helt hårdkogte. Tag dem op af vandet og lad dem køle lidt ned. Bank forsigtigt et lille net-mønster med bagsiden af en theske på æggeskallen. Pas på det ikke bliver for store revner, men heller ikke for små.

Kom de andre ingredienser i en gryde med kogende vand. Kom æggene i, og lad det hele køle ned.

Sæt det hele på køl. Det er vigtigt at æggene er dækket helt af væsken.
Det skal stå på køl i minimum 12 timer, gerne 24 hvis muligt.
SERVERING
Pil æggene, og du vil se den mørke væske har farvet de små revner du har banket i skallen. Dette vil ligne marmor til forveksling. Del æggene i to og læg dem på en bund af salat med lidt rejer, så har du endten et sjovt alternativ til din buffet eller anret det med lidt opfindsomhed med skaldyr og du har en sjov forret... Du vil helt sikkert få folk til at spærre øjnene op når de ser de flotte æg :)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kinesiske soya-æg fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesiske soya-æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntesauce - godt til lam     Mormors citronfromage     Karbonader i fløde/porre sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fedtfattig kage med æbler     Tofu ruller med aubergine     Kogt hummer naturel.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     eksotisk kylling     Verdens bedste spaghetti carbonara     Boller m/ A38     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Sauce     Lammekølle med kartofler i fad     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Bradepandekage med æbler     Svampet kanelkage     Ovnsstegt laks i folie     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]