opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesiske soya-æg

Kinesiske soya-æg

Kinesiske soya-æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.774
Visninger
107
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 æg
2 spsk te (earl gray)
2 spsk soya
4 stk stjerne anis
2 spsk sorte peberkorn


SÅDAN GØR DU
Kog æggene ca 10-12 min så de er helt hårdkogte. Tag dem op af vandet og lad dem køle lidt ned. Bank forsigtigt et lille net-mønster med bagsiden af en theske på æggeskallen. Pas på det ikke bliver for store revner, men heller ikke for små.

Kom de andre ingredienser i en gryde med kogende vand. Kom æggene i, og lad det hele køle ned.

Sæt det hele på køl. Det er vigtigt at æggene er dækket helt af væsken.
Det skal stå på køl i minimum 12 timer, gerne 24 hvis muligt.
SERVERING
Pil æggene, og du vil se den mørke væske har farvet de små revner du har banket i skallen. Dette vil ligne marmor til forveksling. Del æggene i to og læg dem på en bund af salat med lidt rejer, så har du endten et sjovt alternativ til din buffet eller anret det med lidt opfindsomhed med skaldyr og du har en sjov forret... Du vil helt sikkert få folk til at spærre øjnene op når de ser de flotte æg :)
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesiske soya-æg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesiske soya-æg fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesiske soya-æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ris a' la mande - den bedste!     Børnenes kokoskugler     Piment sauce     Nemme pølsehorn     Mormors Stegte sild i eddike     Æble/porre salat     Flødestuvet spinat     Luksus Millionbøf med ris     Grillet svinekam (sennepsmarineret)     Oksefilet med hvidløg     Pirogger med oksekød     Andesteg, langtidsstegt     Usødet æblegløgg      tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Fuglekvidder     Nemme æbleskiver     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Drømmekagen (fedtreduceret)     Lakseroulade med peberrod     Banankage uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]