opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagte rejer med sur-sød sauce

Indbagte rejer med sur-sød sauce

Indbagte rejer med sur-sød sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.667
Visninger
430
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Indbagte rejer:
200-300 g pæne store rejer (frosne)
Salt og peber.
50 g hvedemel.
50 g fint majsmel.
1/4 tsk. bagepulver.
1 1/2 dl koldt vand.
Olie til friturestegning.

Sur-sød sauce:
1/2 lille frist ananas.
2-3 forårsløg eller 1 bdt. purløg.
1 fed hvidløg.
1 spsk. olie.
10 spsk. ketchup.
5 spsk. sukker.
5 spsk. lys vineddike.


SÅDAN GØR DU
Bland de to slags med og bagepulver, og pisk vand i, til dejen er ret tynd. Stil den koldt en halv time.
Tø rejerne op, og dup dem helt tørre. Drys dem let med salt og peber.
Lav imens saucen (kan også laves i god tid).
Skræl ananasen, og skær den i små terninger. Snit forårsløgene fint, og stil de to ting til side. Hak hvidløget fint, og svits det i olien et øjeblik. Kom ketchup og sukker i, og smag til med eddike, salt og peber. Lad saucen koge igennem i fem minutter. Vend ananas og lidt af forårsløgene i.
Varm olien op i en gryde. Vend rejerne i dejen og kom små skefulde i olien. Der skal være 2-3 rejer pr. skefuld, alt efter størrelse. Kog 3-4 ad gangen, til de er lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir.
SERVERING
Server dem lune med sausen, løse ris og pynt af forårsløg og evt. ananas. TIPS: Rejerne kan lunes i en 150 g varm ovn, hvis de er blevet bløde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gina Nielsen
31.01.2010, 15:56
Jeg har brugt den som forret til "Eksotisk kokusret" som jeg også har lagt herind.
 
Denne gode opskrift på Indbagte rejer med sur-sød sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagte rejer med sur-sød sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Verdens bedste brød     Mælkesnitter     Tunmousse      Hjemmelavet salsa / tacosauce     Hummersuppe     Oliventapenade     Helstegt Oksestriploin     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     chili cheese balls     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]