opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › brun sauce

brun sauce

brun sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(81)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.756
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 terning oksebouillon
1 dl vand
mælk eller fløde
3 spsk margarine
ca 3- 4 spsk mel
lidt salt


SÅDAN GØR DU
kom vand og okseboulion i en gryde, lad det koge op til okseboulionen er smeltet.
kom bouillonen op i en kop.
smelt smøret, kom mel i til den bliver tyk, men den må stadig gerne være flydende, kom derefter bouillon ned i gryden og rør rundt, til sidst tilsætter du mælk eller fløde til den har den ønskede konsistent.smag til med salt, men ikke ret meget da bouillon er meget salt i sig selv.
SERVERING
til alle slags kødretter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på brun sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet brun sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     kyllingelår med rasp i friture     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Mælkesnitter     Raclette med det hele     Skinke, porre tærte     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Lammeculotte i ovn.     Modellervoks (kan ikke spises)     Havretern med nougat     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grovboller     Is med marcipan & chokolade stykker     Pirogger med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]