opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Peanutbutter & Rød Karry Gryde

Peanutbutter & Rød Karry Gryde

Peanutbutter & Rød Karry Gryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(235)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Peanutbutter & Rød Karry Gryde
39.784
Visninger
744
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 05.04.2018 Peanutbutter & Rød Karry Gryde var dagens opskrift den 05.04.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
400-500 gr. Kyllingefileter
1 Løg
4 Fed Hvidløg
½ dl. Soja
1 Dåse Kokosmælk (400 ml.)
2 spsk. Peanutbutter
1 tsk. Rød Karry Pasta
1 Rød Peber
5-6 Kaffir Limeblade (Kan fås tørrede i Kvickly, "frisk frosne" i nogle asiatiske butikker)

Salt, Peber, Paprika efter smag
1 tsk. Massala (Findes bl.a. fra Santa Maria, hvor det hedder Garam Massala INDIA)


SÅDAN GØR DU
Skær kylling i tern og steg i en gryde med salt, peber, paprika og massala.
Hak løg og hvidløg, og tilsæt mens kyllingen steges.
Når kyllingen er gennemstegt, tilsæt soja og lad simre i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, peanutbutter og rød karry pasta og rør ud.
Hak rød peber og fjern grundstilkene fra kaffir limeblade, tilsæt og lad simre i 20 minutter og server.
SERVERING
Serveres med "sticky rice", altså jasmin eller basmati ris og et lunt stykke naan-brød til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Peanutbutter & Rød Karry Gryde med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Peanutbutter & Rød Karry Gryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Pirogger med oksekød     Nemme flûtes     Morgenbirkes - fryseegnede     Røræg i ovn     Trylledej (ikke spiseligt)     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]