Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Skær smøret i små stykker, og kom det i melblandingen. Smuldr det med fingrene så det liger revet ost. Slå ægget ud i en lille skål og pisk det sammen med en gaffel. Kom det sammenpiskede æg og cremefraichen over i skålen med melet, og bland det.Ælt dejen sammen ( ælt evt. rosiner eller chokolade i). Dejen skal være let og blød og må ikke være for klistret. Drys mel på bordet. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 1 cm. Stik dejen ud med et glas med en diameter på 5-6 cm. Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg ( man skal ikkepensle dem for meget, så bliver de tørre). Sæt bagepladen i midten af ovnen og bag scones'ne i 7-10 minutter ved 225 grader til de er gyldene.
Scones'ne smager bedste med smør og mamelade. I Englad bruger i Lemon curd og clotted cream,og det kan købes i specialbutikker.