opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mini-Scones

Mini-Scones

Mini-Scones
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(62)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.936
Visninger
125
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 g. hvedemel
2 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukker med top
1/2 tsk. salt
80 g. smør
1 æg
2 store spsk. cremefraiche
( evt. 75 g. rosiner eller 50 g. hakket chokolade)
æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Skær smøret i små stykker, og kom det i melblandingen. Smuldr det med fingrene så det liger revet ost. Slå ægget ud i en lille skål og pisk det sammen med en gaffel. Kom det sammenpiskede æg og cremefraichen over i skålen med melet, og bland det.Ælt dejen sammen ( ælt evt. rosiner eller chokolade i). Dejen skal være let og blød og må ikke være for klistret. Drys mel på bordet. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 1 cm. Stik dejen ud med et glas med en diameter på 5-6 cm. Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg ( man skal ikkepensle dem for meget, så bliver de tørre). Sæt bagepladen i midten af ovnen og bag scones'ne i 7-10 minutter ved 225 grader til de er gyldene.
SERVERING
Scones'ne smager bedste med smør og mamelade. I Englad bruger i Lemon curd og clotted cream,og det kan købes i specialbutikker.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mini-Scones fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mini-Scones, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Chokoladekage på 5 min. i en kop     paella skøtt     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Fedtfattig kartoffelfad.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pølsehorn med kvark naturel     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Mørbradgryde m. ris     Bradepande/pandekage!     Forloren hare m ribs-flødesovs     Oste sovs     Paneret brie pandestegt     Vegetar wok med grøntsager     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Porrer i fad med oksekød     Banan-yoghurt creme brulée     Suppe - Som min mor lavede den.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]