opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang

Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang

Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.997
Visninger
230
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 skiver Pancetta eller bacon, ca. 50 g.
150-175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
50 g smør
125 g. kogte derefter mosede kartofler
50 g. parmesan, i små bitte tern
1 tsk oregano
ca. 2 spsk mælk
1 æggeblomme, letpisket, til pensling

evt. en høj 6 cm. kageudstikker, ellers kan en kop eller et glas bruges..


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen 220 g.

Opvarm en stegepande med meget lidt bacel eller margerine, og steg baconen eller pancettaen indtil den er sprød. Lig det herefter over på en tallerken med en køkkenrulle, skær det derefter i bitte små stykker.

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en stor skål. Tilsæt smør, og gnid det i, til blandingen ligner brødkrummer.

Tilsæt de mosede kartofler, de bitte små parmasan stykker, oregno og baconen/pancettaen, og bland det godt. Kom mælken i, dejen skal være blød men fast. Vend den ud på et meldrysset bord, og ælt kort. Rul dejen ca. 1,5 cm tykt ud, og tryk med en kageudstikker eller et glas/kop. Der bliver ca. 10 stk.

Sæt sconsene på en velsmurt bageplade, pensl overfladen med det piskede æg, og bag dem 10-15 min, til de er godt gyldenbrune. Lad dem køle lidt af på en bagerist.
SERVERING
Servere dem lune med smør
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Chokoladekage m. kokosovertræk     Østers i flammer     Pestokylling     Wienerbrød (det rigtige)     Kartoffel-timbalaer     Flamberet Hakkedreng m / Whisky sauce & Rosti kartofler     Pasta Carbonara. Enkel og nem. Uden fløde     Gratineret krabbe og asparges     LCHF boller (cloud bread)     Millionbøf m. pastaskruer     Hollandsk biksemad     Langtidsstegt oksemørbrad     Hård nougat     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Florentinere     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]