opskrifter
Søg i 12.550 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang

Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang

Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.011
Visninger
207
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 skiver Pancetta eller bacon, ca. 50 g.
150-175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
50 g smør
125 g. kogte derefter mosede kartofler
50 g. parmesan, i små bitte tern
1 tsk oregano
ca. 2 spsk mælk
1 æggeblomme, letpisket, til pensling

evt. en høj 6 cm. kageudstikker, ellers kan en kop eller et glas bruges..


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen 220 g.

Opvarm en stegepande med meget lidt bacel eller margerine, og steg baconen eller pancettaen indtil den er sprød. Lig det herefter over på en tallerken med en køkkenrulle, skær det derefter i bitte små stykker.

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en stor skål. Tilsæt smør, og gnid det i, til blandingen ligner brødkrummer.

Tilsæt de mosede kartofler, de bitte små parmasan stykker, oregno og baconen/pancettaen, og bland det godt. Kom mælken i, dejen skal være blød men fast. Vend den ud på et meldrysset bord, og ælt kort. Rul dejen ca. 1,5 cm tykt ud, og tryk med en kageudstikker eller et glas/kop. Der bliver ca. 10 stk.

Sæt sconsene på en velsmurt bageplade, pensl overfladen med det piskede æg, og bag dem 10-15 min, til de er godt gyldenbrune. Lad dem køle lidt af på en bagerist.
SERVERING
Servere dem lune med smør
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skotske kartoffel-scones med en italiensk overgang, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Laks med baconsvøb m. spinat og stegte bønner med hasselnødd     Helstegt Oksestriploin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mørbradgryde m. ris     Grov go'e boller     Ribssaft     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     Røræg i ovn     Pirogger med oksekød     Marinerede flanksteak     Laksemousse     Lakrids (Sød, finsk)     Maskeret blomkål med rejer     Mælkesnitter     Den bedste Kylling i Karry!     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Dadler med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]