625 gr. mel & ½ l. vand og en tsk gær samt 2 tsk salt
Surdej opskrift: (konsistens mellem pandekagedej og tandpasta)
2 dl. vand
2 dl. mel
1 tsk. salt
½ tsk honning (kickstarter så surdejen gære)
Lægges i en lukket beholder natten over i stue temperatur ca. 20-22 grader.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Tag en stor skål bland, surdej, vand & salt og til sidst mel. (konsistens lidt vådere en normalt brød)
Stil nu dejen under låg ved stue temperatur i ca. 8-12 timer
Tænd ovnen på 250 grader
Sæt en gryde med låg ind i ovnen i ca. 30 min.
Dejen hæles ud på et bord med mel og foldes ind mod midten 4 gange og derefter lægges dejen ned i gryden og lad bage i 30 min. og derefter 20 min. uden låg.
Klar til servering.
Se video'en til højre da opskriften kan drille lidt hvis man gør noget forkert.
Har kun prøvet opskriften en gang så skriv gerne en kommentar hvis du har rettelser.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)