Rør gæren ud i vandet og bland olie og salt i. Sigt durummel i og rør det ud. Bland herefter hvedemel i, indtil dejen kan æltes uden at klistre for meget. Ælt dejen og stil den til hævning i 1 time mindst.
Brun hakkede løg, chili og hvidløg i en gryde med en smule fedtstof.
Tilsæt hakket oksekød og salt.
Brun kødet, og tilsæt de hakkede tomater. Skær gulerødder ud i tegn og tilsæt i sovsen.
Herefter tilsætter du en håndfuld frisk eller tørret basilikum samt salt og peber.
Lad kødsovsen simre i ca. 1 time.
Bland ingredienserne til tomatsaucen i en gryde og kog det et par minutter.
Tomatsauce ingredienserne blandet i en gryde og varmes op og sættes på køl, må gerne være lunkent når det skal bruges .
Rul dejen ud til to store runde pizzaer og læg dem på bagepapir, imens varmes bagepladerne/pizzastenen i ovnen ved 250 grader.
Smør tomatsaucen på i et tyndt lag, derefter kødsovsen og til sidst revet ost.
Bag pizzaerne en ad gangen i ca. 12 min ved 250 gader til de er gyldne og sprøde.