Vand, mælk, salt, sukker samt smør koges op. Melet tilsættes og massen bages af i gryden, køles lidt af. Æggene tilsættes et adgangen mens der røres.
Massen puttes i en sprøjtepose og fordels på pladen på størrelse med en bagekartoffel. Bages ved 180*C i ca 25 min
Cream:
Mælken koges op med vaniliestangen samt halvdelen af sukkeret. Resten af sukkeret samt æggeblommer og majsstivelse røres klumpfrit. Den varme mælk hældes langsomt op i æggemassen imens der piskes. Hældes tilbage i gryden og koges igennem. Afkøles og vendes med 150 g flødeskum
Samling af kagen:
Lav et lille hul i bunden af vandbakkelsen og fyld den med flødecreme. Rul marcipan ud og luk det omkring kartoffelkagen. Rul den i kakao blandingen
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)