Mælk og gær blandes i en skål og derefter tilsættes smeltet afkølet smør, sukker/honning, salt og til sidst æggene.
Herefter røres der mel i til dejen er fugtig uden at klistre for meget, så den er klar til at ælte på et mel drysset bord. Klistre den stadig, hældes der mere mel på bordet.
Ælt i 3-5 minutter. Anbring dejen i skålen igen og dæk med et vådt viskestykke. Lad den hæve i en time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.
Vend dejen ud på meldrysset bord og lav til små pølser læg gerne lidt tæt så pølsebrødene sidder lidt sammen
Lad dem hæve 30-60 minutter, eller indtil de er fordoblet i størrelse. Stil en ovnfast skål eller et lille fad med vand ind i bunden af ovnen og lad den stå under bagningen.
Pølsebrød pensles med vand.
Bag i 180 grader varm ovn 10 min, eller indtil de er let gyldne. Lad dem herefter køle af på en bagerist.