ingredienserne kommes i en tykbundet gryde og bringes i kog. Kog karamellen til den er blevet mørkere i farven, det tager 45-60 minutter.
Lav karamelprøven: Kom en teske karamel i en kop med koldt vand og saml det med fingrene. Bliver det til en fast kugle er karamellen færdig. Hvis ikke, skal karamellen koge lidt længere. Det er ret forskelligt, hvor lang tid det tager, det afhænger både af gryden og af dit blus. Vær tålmodig og tag ikke karamellen af komfuret, før du kan lave en kugle af den.
Hæld nu karamellen op i en skål og pisk den i en røremaskine i mindst 10 minutter. Du kan også piske med en elpisker.
Sæt på køl ca. 2 timer i en skål med bagepapir ca. 20x20 cm.
Temperere chokoladen ruby chokoladen
Skær fudge i ca. 1x1 cm og vend i ruby chokoladen.
Sæt på en plade med film og drys evt. med Lakridsgranulat sæt på køl et par timer og læg i en luft tæt beholder.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)