Svits kyllinge stykkerne i 2 spsk jordnøddeolie til de alle er blevet hvide, giv dem derpå et par minutter til. Tag dem af wokken.
Hæld endnu 1 spsk. jordnødde olie i wokken, varm den op og svits derpå Champignonskiverne
til de er krøbet ind til ca. ½ størrelse. Og er blevet brune. Tag dem derpå af.
Svits løgene i lidt olie til de er blevet gennemsigtige.
Svits porrerne og forårsløgene sammen med gulerødderne, peberfrugten og minimajsene.
Tilsæt kylling, champignon og løg.
Hæld ca. 1 - 1½ dl. vand ved og tilsæt derpå soya´en.
Dække væden ikke helt, så tilsæt lidt mere vand.
Tilsæt krydderierne og lad det koge i ca. 10 min. Smag derpå til med evt. mere soya og krydderier.
Ønskes væden tykkere kan man jævne den.
OBS! Under svitsningen af de forskellige ingredienser skal blusset være på sit højeste. Det er derfor man skal bruge jordnøddeolie, da det det ikke branker ved høj varme.
SERVERING
Serveres med basmati eller Jasmin ris til......eller Friske nudler (ca. 3 pakker til 4 pers.). Evt. Flutes.