Opløs gæren i vandet i en ælteskål. Pisk ægget sammen i en kop og hæld halvdelen i ælteskålen - gem resten til pensling.
Kom mælk, sukker, salt, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet i ælteskålen og ælt dejen godt.
Tilsæt resten af melet løbende, til dejen er blød og smidig.
Dæk skålen med lidt film og lad dejen hæve i ½ time.
Ælt dejen igen.
Rul dejen ud på et melstrøet bord til en firkant (ca 30x40 cm). Bland farin og kanel sammen og spred det jævnt ud over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 15 skiver.
Læg dejskiverne i tre rækker i en bradepande (20x30 cm) beklædt med bagepapir.
Pensl sneglene med resten af ægget og lad dem hæve i endnu ½ time.
Varm ovnen op til 180 grader og bag sneglene midt i ovnen i ca 30 minutter.
SERVERING
Kan spises som de er - eller kan serveres med lidt glasur på.
De smager bedst nybagte - men kan også nydes dagen efter især efter en hurtig tur i microovnen.
Nogle meget lækre snegle, stort set uden fedtstof - som er lette og hurtige at bage.