8 skiver lufttørret skinke, eller 500.gr. tørstegte champignoner.
1. Findel valnødder, basilikum og hvidløg med en blender.
2. skær skorpen på brødet fra og læg det i blød i oksebouillon
3. Knug brødet og kom det i pureen.
4. Rør olivenolien i pestoen og smag til med salt og citronsaft.
5. Kog pasaten som anvist.
6. Hæld vandet fra og bland straks med pesto samt strimler af lufttørret skinke, eller de tørstegte champignon.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
1. Findel valnødder, basilikum og hvidløg med en blender.
2. skær skorpen på brødet fra og læg det i blød i oksebouillon
3. Knug brødet og kom det i pureen.
4. Rør olivenolien i pestoen og smag til med salt og citronsaft.
5. Kog pasaten som anvist.
6. Hæld vandet fra og bland straks med pesto samt strimler af lufttørret skinke, eller de tørstegte champignon.
SERVERING
server med godt filoni brød
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)