Skær baconen i 2 cm lange skiver. Svits baconen i en gryde og tilsæt lidt efter hakket løg og hvidløg. Kalkunen skæres i små stykker og kommes i gryden. Steges til kalkunstykkerne er gennemstegte. Derefter tilsættes skåret champignon og squasch.
Derefter tilsættes vand så alt fyld knap er dækket. Derefter tilsættes boullion og tomatpuré. Lad stå lidt. Derefter tilsættes fløde. Smag til med krydderier.
Saucen har en tendens til at blive lidt tynd, så brug evt. lidt saucejævner.
SERVERING
Gryderetten spises med lange spaghetti.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)