Mørbraden skæres i tykke skiver á ca. 4 cm og bankes flade. Drysses med slat og peber på begge sider og brunes i magarine på en pande. Tages så op og lægges i bunden af et ildfast fad.
Bacon skiverne skæres i mindre stykker og steges sprøde på panden i det samme fedt fra mørbraden.
Løgene skæres i halve løgringe, champignonerne renses grundigt og skæres i skiver.
Steges sammen med baconen når det er sprødt- løgene skal være bløde.
Tilsæt så fløden og mælken og lad det simre noget tid.
Lav så en jævning af maizena og lidt mælk eller vand og jævn saucen. Smag til med salt og peber.
Hældes tilsidst udover mørbraden i fadet og stilles i en 200 g. Varm ovn ca. 30 – 40 min.
SERVERING
Serveres med hvide kartofler eller ris og surt.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)