Pyntes med: 1-2 spsk. tørret Provencekrydderi eller rosmarin
evt. ½ spsk. groft salt til drys
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Gæren udrøres i det lunkne vand. Bland melet og resten af ingredienserne i. Der røres med en ske, indtil dejen er let klæbrig. Dejen hæves i 1 time. Derefter lægges dejen i en bradepande og hæver endnu 1 time. Når dejen er hævet færdig puttes der stilke af rosmarin i dejen (ligesom på billedet) og salt drysses over. Brødet bages i ca. 40 min på 200 grader.
SERVERING
Kan serveres som tilbehør til bl.a en lækker steg.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)